Alyona Fedyk

Мої travel-must have’и: тепер у поїздку лише з Babe

Мої travel-must have’и: тепер у поїздку лише з Babe

У відпустку я збиралась дуже швидко, і заздалегідь подбати про складові доглядової косметички я не встигла. Тому взяла свій звичний комплект Pharmaceris і, за порадою подруги, два флакони у тревел-версіях по 100 мл від Babe Laboratorios – міцелярний гель для вмивання обличчя та бальзам-олію для тіла.

Мої travel-must have’и: тепер у поїздку лише з Babe

Погодьтесь, брати велику банку міцелярки (а для мене це продукт must have) – це не дуже зручно. Та й про шкіру тіла подбати треба, а завантажувати сумку банками з батерами – теж не дуже хочеться.

  • змиває макіяж відмінно, ніякої тобі панди (тестувала НЕ на водостійкій косметиці);
  • формула з гліцерином, бетаїном та екстрактом солодки;
  • залишає на шкірі дуже ніжний і приємний аромат дитячого засобу для купання;
  • не дуже стягує шкіру, але я одразу наношу тонер, аби не відчувати дискомфорту;
  • найважливіше для людини з акне в ремісії: ніяких запалень та підшкірників, які можуть бути викликані будь-чим – шкіра чиста та доглянута;
  • протестований і дерматологами, і офтальмологами, а отже безпечний для шкіри навколо очей.

Дівчата, в мене не атопічна шкіра, але я бачила, як цей бальзам діє на шкірі з дерматитом – це просто рятівник. Миттєво прибирає сильні лущення, сухість, дарує шкірі еластичність. І ефект не короткочасний. Шкіра залишається м’якою впродовж декількох годин стабільно. До прикладу, Topicrem не справлявся.

Для себе цей засіб я обрала через:

  • дуууже легку текстуру, яка залишає на шкірі приємний блиск, але без дратівливої жирності (я ж люблю відчуття видимого зволоження);
  • зручний тревел-формат;
  • універсальність: зволожує шкіру тіла після душу, утворює захисний бар’єр, а ще чудово справляється з сухістю шкіри рук;
  • має приємний аромат дитячого молочка для тіла.

Бальзам-олія містить у складі по 1% пребіотика, зволожувального комплексу з сечовиною, амінокислотами і молочною кислотою, а також вітаміну F. У формулі є 0,5% олій інка-інчі та чіа, 0,3% керамідів і 0,3% лізованого пробіотику.

Повторюсь, на шкірі він залишає приємний блиск, але по відчуттям – ніякої липкості та жирності. Просто здорова на вигляд та доглянута шкіра:)

Має приємну повітряно-гелеву текстуру, яка чудово піниться. Достатньо зовсім трішки засобу, щоб ефективно зняти макіяж.

Залишає відчуття еластичності та м’якості шкіри. На фото: ліва рука зволожена бальзамом, права – без засобу. Приємний запах: для мене так пахне шкіра малюка:)

Тревел-версії дали мені зрозуміти, що це за чудо-засоби:) Дуже круто, що є можливість спробувати, потестувати, а вже потім поповнювати свій арсенал великими об’ємами. Власне, це я і зроблю, бо Babe Laboratorios дійсно вартий уваги.