M O N D ✨️

Хвалений крем, який краще відкласти подалі

Хвалений крем, який краще відкласти подалі

На коробці представлена інформація про продукт, але майже все китайською мовою. Вага: 35 г. Крем заповнений до країв.

  • Особливості : зволожуюча текстура має ніжний дотик. У складі безліч зволожувальних есенцій для глибокого поповнення вологи та живлення шкіри. Легко вирішить проблему сухої шкіри,може освітлити її, а також покращити стан шкіри.

Тобто, це стандартний крем, який обіцяє комплексний догляд за шкірою обличчя, покращення стану шкіри, гарне зволоження та підходить для щоденного використання.

Найсумніше – це склад. Виробник наочно показує картинки корисних екстрактів і олій... але, на жаль, їх у складі не виявилося. Половину складу можна оціниим як небезпечну!

  • Компоненти: WATER, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYDECENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, ISOHEXADECANE, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE PARAFFIN, LAURETH-7, GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, PVM /MA COPOLYMER, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BISABOLOL, TOCOPHEROL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

Звичайно, деякі компоненти мають токсичність при високій концентрації, а містяться в помірній кількості, тобто потенційно не так страшно, але все ж таки. Також є речовини, які підвищують чутливість шкіри, можуть викликати подразнення очей і шкіри.

Дивлячись на склад, варто ретельно подумати, перш ніж нанести на обличчя. На вигляд цілком собі безпечний крем з приємним косметичним ароматом. Текстура легка, білого кольору, досить жирненька.

Я зробила тестове нанесення на руці, шкіра зволожилася, подразнення не виникло. Зволоження відчутно, залишилося враження надмірного зволоження. Тобто як крем може підійти жирній чи комбінованій шкірі – не зрозуміло. І так, на шкіру обличчя наносити не стала. Шкіра в мене чутлива і не хочеться ризикувати.

Можливо, для ніг або рук крем підійде, але для обличчя його точно не рекомендую, тим більше для постійного догляду. За ту саму вартість, можна знайти склад набагато краще.

___________

Освітлюючий і зволожуючий крем для обличчя TENDER MeiYanQiong

(Meiyanqiong Tender Brightening and Moisturizing Cream)

Хвалений крем, який краще відкласти подалі
Хвалений крем, який краще відкласти подалі