Escentric Molecules Escentric 02
Основа, стрижень, БАЗА
"Молекули" мають величезну кількість шанувальників, і найбільшу кількість фанів має саме версія Escentric Molecules Escentric 02.
Якщо звичана версія Escentric Molecules Molecule 02 має в складі лише амброксан і є люди які абсолютно не чують в ній ніякий аромат, то в Escentric 02 вже є Ірис, Жасмин а також молекула Iso E Super.
Я чую аромат і Molecule 02, і Escentric 02. Звичайна молекула 02 мені пахне чистим легким мускусом, пральним порошком, легким ароматом чоловічого лосьну після гоління, в цілому дуже непогано, універсально, паріум який буде доречний як на прогулянці, так і в офісі і навіть в тренажерному залі. Але він для мене трохи тихий.
Escentric 02 для мене вже трохи цікавіший. Я чую в ній хвою, чистоту випраного одягу, а ще багато свіжої чистої хрумкої моркви) Звучить може не дуже, але на ділі для мене досить приємно і не так типово як більшість свіжаків.
Стійкість дуже непогана як для свіжого аромату, читала відгуки, що дівчата міксують його з іншими паріумами, і виходить щось дуже круте)) Я такого рівня майстерності ще не досягла, щоб відчувати що з чим можна зміксувати, але пробувала змішувати з бакарою, як читала в якомусь з відгуків - достатньо непогано, але самостійно ці парфуми я люблю більше.
Я думаю це базовий парфум, який знайде своє місце майже в кожному парфумерном гардеробі. Коли хочеш пахнути нейтрально, чисто, стильно - це він. Трохи про його піраміду:
А ще подумала, що може бути цікаво додавати світлини, на яких зображені люди, які (на мою думку) передають вайб парфуму))
Escentric Molecules Escentric 02 був би класним доповненням образу цих дівчат (але це мабуть майже про всі молекули)):
Ком ентарі (0)