Оліч

Escentric Molecules Escentric 02

Escentric Molecules Escentric 02

"Молекули" мають величезну кількість шанувальників, і найбільшу кількість фанів має саме версія Escentric Molecules Escentric 02.

Якщо звичана версія Escentric Molecules Molecule 02 має в складі лише амброксан і є люди які абсолютно не чують в ній ніякий аромат, то в Escentric 02 вже є Ірис, Жасмин а також молекула Iso E Super.

Я чую аромат і Molecule 02, і Escentric 02. Звичайна молекула 02 мені пахне чистим легким мускусом, пральним порошком, легким ароматом чоловічого лосьну після гоління, в цілому дуже непогано, універсально, паріум який буде доречний як на прогулянці, так і в офісі і навіть в тренажерному залі. Але він для мене трохи тихий.

Escentric 02 для мене вже трохи цікавіший. Я чую в ній хвою, чистоту випраного одягу, а ще багато свіжої чистої хрумкої моркви) Звучить може не дуже, але на ділі для мене досить приємно і не так типово як більшість свіжаків.

Стійкість дуже непогана як для свіжого аромату, читала відгуки, що дівчата міксують його з іншими паріумами, і виходить щось дуже круте)) Я такого рівня майстерності ще не досягла, щоб відчувати що з чим можна зміксувати, але пробувала змішувати з бакарою, як читала в якомусь з відгуків - достатньо непогано, але самостійно ці парфуми я люблю більше.

Я думаю це базовий парфум, який знайде своє місце майже в кожному парфумерном гардеробі. Коли хочеш пахнути нейтрально, чисто, стильно - це він. Трохи про його піраміду:

Escentric Molecules Escentric 02
Escentric Molecules Escentric 02

Escentric Molecules Escentric 02 був би класним доповненням образу цих дівчат (але це мабуть майже про всі молекули)):