Елена

Bio-active silver hydrosol

Bio-active silver hydrosol

Я познайомилась з цим спреєм взимку, коли лікувала свій нежить. Це був довгий процес, мені не допомогали звичні засоби, не допомогали аптечні. Залишилось тільки робити "зозулю". Хто в темі, той зрозуміє 😜 Як остання спроба, придбала цей спрей, але у меншому обсязі. Спочатку я його не зрозуміла, а потім як зрозуміла... Нежить я вилікувала. Не буду приводити якісь фантастичні строки у 2 дні, бо це не буде правдою, особливо якщо враховувати ступінь синуситу. Але десь за тиждень я вже дихала вільно, а ще через декілька днів позбавилась залишкових явищ.

Тому, давайте розглянемо більш детально сам спрей.

Bio-active silver hydrosol

Флакон з темного скла, та "носик" самого спрею. Треба сказати, що пшикає воно в ніс сильно. Тут ви явно зрозумієте, що попало куди слід )))

Склад, то очищена вода та срібло.

Рекомендації до застосування: 5 розпилювань в кожну ніздрю від 1 до 7 разів на день.

Тут маю сказати, що за раз 5 розпилювань то забагато!! Я роблю 2, через кілька годин можу повторити. Якщо відчуваю, що починаю хворіти, то повторюю так до 5 разів на добу.

На упаковці вказано, що спрей допомогає нашому імунітету. Його можна використовувати як прифілактично 1 раз на добу, або коли починаєте хворіти. Я не можу сказати, саме про імунні властивості, а от як допомога на початку, коли тільки з'являється нежить, то у мене працює на всі 💯

А все тому, що срібло вважається природним антибіотиком. Воно чинить антибактеріальну дію, протизапальну, начебто ще противовірсну, але тут є у мене сумніви ) Тому як тільки я відчуваю свербіння у носі, відразу роблю 2 розпилення. Перед сном повторюю ще раз. Зазвичай, цього буває достатньо.

Коли нежить, то срібло ще "підсушує" соплі. Це відразу відчувається. Саме тому я не рекомендую відразу багато використовувати, бо разом зі соплями, може висушити слизову оболонку носа. Краще менше, все по відчуттях.

Також я намагалась використовувати для горла, але важкувато обробити горло з такого флакону... Зато обробляла ранки в ротовій порожнині, дуже добре допомогало. Задоволена тим, що придбала. Допомогає не разхворітися.