Наталія С

Два засоби Cosrx Low Ph - два враження.

Два засоби Cosrx Low Ph  - два враження.

Я була надхнена Anna_feerie і спробувала корейський засіб для вмивання Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser.

Моя шкіра нормальна, нормальна не жирна/суха, але чутлива й чутливі очі на віддушки. Вже користують понад місяць. Переваги: засіб очищає шкіру, нема сильного запаху, скоріше - нейтральний, прозорий, змивається приблизно 0,5 води :)

Важливо зазначити, що він не залишає неприємної плівки або липкості на обличчі, і моє чутливе обличчя не почервоніло після використання. Засіб також не спричиняє появу висипу, а мої очі без алергічної реакції. Крім того, для вмивання мені не потрібна велика кількість засобу. Однак, я помітила недолік у зв'язку з тим, що тюбик іноді підтікає.

Попри цей недолік, я все ж задоволена його ефективністю, і я би з радістю придбала його ще раз.

Два засоби Cosrx Low Ph  - два враження.
Два засоби Cosrx Low Ph  - два враження.
Два засоби Cosrx Low Ph  - два враження.
Два засоби Cosrx Low Ph  - два враження.

Оскільки я давно хотіла придбати собі пілінг скатку (раніше у мене була в формі яйця від Holika Holika), я подумала, чому б не придбати не тільки засіб для вмивання, але й пілінг від цієї ж фірми - Cosrx Low pH Good Night Soft Peeling Gel. Цей продукт заявлений як легкий пілінг, що мені було потрібно. Стиль дуже схожий, але на відміну від попереднього, тюбик не протікає.

Я використовую його два рази на тиждень. У складі є ніжні маленькі часточки, але кількість часточок здається мені небагато або вони не дуже добре скатуються, і мені постійно хочеться додаткової кількості засобу, щоб досягти кращого результату. Я наношу продукт на суху шкіру після очищення, і моє обличчя стає м'яким. Однак, ефект помітний лише з вечора до ранку. Для мене він занадто легкий. Можливо, якщо використовувати його щодня, можна було б досягти кращого ефекту, але я б хотіла знайти щось інше для себе.

В цілому, Cosrx Low pH Good Night Soft Peeling Gel - це приємний засіб для легкого пілінгу, але для мене його ефекту недостатньо. Буду шукати щось інше для себе.