avsash

Що ховається за яскравим дизайном?

З цим брендом я познайомилась лише у вересні. Натрапила на нього на одному з сайтів з натуральною косметикою різних виробників. Там були величезні знижки на деякі позиції, тому вирішила спробувати щось нове, тим паче що дизайн з етно мотивами мене просто підкорив. Соковитий, яскравий та водночас стильний😍

Це був перший продукт який я спробувала. Сам бальзам дуже густий, щільний, розподіляється по волоссю важко, розпутує волосся середнє. Не погано, але й не добре. Мені від нього не вистачає зволоження, полегшення розчісування і цього ковзаючого слизького ефекту.

Він досить важкий та масляний. Виробник заявляє що це бальзам для фарбованого волосся, але навіть з моїм нефарбованим він не впорався.

Аромат у нього приємний, такий як у більшості натуральних засобів, щось таке лісово-квітково-рослинне. А от що мене здивувало, так це металева пляшка, таку упаковку я бачила вкрай рідко. Загалом продукт на 6/10, вдруге не візьму точно.

З ними теж не все так добре як хотілося. Сироватка для зволоження не зволожує. Просто як додатковий шар "чогось" на шкірі, а після того як вбирається повертається сухість. Якщо взагалі нема чим зволожити шкіру, то піде, а так я б її не радила.

Із жовтою сироваткою схожа ситуація, але вона сподобалась мені ще менше, бо викликала невеликі висипання. Аромат у обох доволі приємний, теж натурально-рослинний. По складу в них теж наче все добре, він не особливо дієвий, але й не шкідливий. І ще один мінус. Вони обидві ну дууже густі. У піпетку набираються важко, і так само важко видавлюються звідти. Вони більше схожі на гелі, ніж на сироватки. Тому за дизайн 10, а от за дієвість 3 і не більше.

А от ці красунчики мені дуже сподобались. У них гарно все, і чудовий аромат, і об'єм, і дизайн (а ще оксамитова наліпка, яку так і хочеться торкатись).

Обидва гелі прозорі, мають надзичайно приємний для мене аромат. Щось таке квітково-трав'янисте, досить типове для натуральної косметики.

Гель для вмивання ідеальний для нормальної та сухої шкіри, не пересушує і при цьому гарно очищує. Мені достатньо одного натискання, тому об'єму в 250 мл точно вистачить надовго.

З інтимним гелем така ж сама історія, користуватись ним одне задоволення. Жодних неприємних наслідків після нього не було. Іноді навіть використовую його як гель для душу.

10/10 кожному.