ksnklb

Ніжки справді будуть 🔥Hot🔥

Ніжки справді будуть 🔥Hot🔥
Ніжки справді будуть 🔥Hot🔥

Почну із того, що цилюліт абсолютно нормальне явище і є вторинною статевою ознакою жіночої статі🩷 Ваші ніжки у будь-якому разі красиві)) Позбутись його повністю практично не можливо, та якщо є дискомфорт від його вигляду, можна звернути увагу на різні доглядові засоби, наприклад Антицилюлітний набір Mermade Hot Hot Baby. З особистого досвіду можу сказати, що класно допомагає біг, від нього ніжки стають підтягнутими і цилюліт менше видно. Та не завжди на це є час. А такі косметичні процедури приносять і велике моральне задоволення, адже ми тоді можемо приділити час лише собі🥰

І тепер до Mermade)) Знову і знову кажу, що дуже миле пакування, кольорові коробочки із різними деталями піднімають настрій. У цій коробоці ще був синій папір, який пішов у використання.

Цими засобами я користувалась приблизно два тижні, роблячи паузи через декілька днів. І мені є що сказати 😅

А так, я користувалась у такому порядку: Скраб > Маска > Сироватка. Так прочитала на сайті, а вже на сироватці писало що потрібно її застосовувати перед маскою.

Перед скрабом можна ще пройтись масажною щіткою)

І так, ще додам, що людям із чутливою шкірою, захворюваннями судин і тд потрібно до таких засобів підійти з обережністю.

Ніжки справді будуть 🔥Hot🔥

Скраб запакований у такий ніби світловідбиваючий пакетик, закривається добре, мінус, що беру його мокрими руками і верхня частина пакету починає відшаровуватись.

Скраб доволі такий сухий, рожевого кольору, але гарно наноситься, не дряпає, але відчувається на шкірі. Аромат яскравий, мені від не приємний, ніби хімічний.

Наношу і масажую десь хвилину, а тоді тримаю ще 4 хвилини. За ці 4 хвилини якраз починаю відчувати дію і печіння, на м'яких ділянках горить так добре🔥 Навіть є почервоніння, проте терпимо. У перший раз пече найбільше, але з кожним разом менше.

Якщо змивати теплішою водою, то буде ще пекти, адже помітила, що на тепле повітря чи гарячу воду ці засоби реагують більшим печінням.

Змивається добре, вже після скрабу шкіра така м'якенька.

Далі я наношу маску, вона такого ніби світло рожево-коричневого кольору, ніжна і легко наноситься. Потрібно зовсім трішки щоб нанести на стегно і сідницю) Аромат вже у маски приємний, такий квітковий, мені подобається))

Її потрібно вже тримати 10 хвилин, за цей час читаю дописи у MakeUp Club🩷

І так, вона теж підпікає, але має і охолоджуючий ефект, такий більш заспокійливий. Підпікає якщо стати під потік теплого повітря, а також на м'яких ділянках. Потрібно зовсім мало засобу, щоб відчути його дію))

Після цього маску можна легко змити і відчути, як шкіра стала ще ніжніша))

Завершальний етап у мене сироватка.

Дуже мила рожева баночка)) Наносимо піпеткою, спочатку я була трішки не задоволена тим, що піпетка "туго" набирає. Але потім зрозуміла, що більше більше 2-х крапель і не треба, також легко наноситься на стегно і сідницю, адже у перший раз відчула ще печіння, наступні вже практично не відчувала. Сама сироватка яскраво рожевого кольору, аромат також квітковий, приємний.

Я обрала хард варіант і залишаю сироватку до повного вбирання, але її можна також змити якщо буде дискомфорт)

На цьому фініш) І так, сироватка не зафарбовує шкіру, наноситься легким прозорим шаром, через хвилину вже вбирається і немає липкості чи ще чогось. Лише можна відчувати печіння у м'яких місцях.

Чесно кажучи, не очікувала Вау-ефекту. Та, дівчат, ефект все ж є))

Не можу заперечувати, що шкіра у зоні стегон та сідниць, куди наносила ці засоби, стала м'якша, ніжніша, еластичніша. Тонічуючий ефект цих засобів дійсно помітний.

Не помітила пересушування, але з цим і не маю проблем. Також не було алергічних реакцій, пошкоджень шкіри чи судин.

І нарешті, за цилюліт. Чисто візуально можу сказати, що верхній шар став менш помітний, звісно є глибші "борозна", які нікуди не ділись. Але поверхневий ефект є)) І ще додам за зону, де найбільше пекло – під сідницями)) Знаю, у багатьох там "проблемна" ділянка, складки там стали менші, і це вже для мене класний результат🔥

Якщо щось, вибачте за такі подробиці і довгий допис, хотіла зробити чесний відгук🩷