Vikulyk

Чому масло від St Barth таке унікальне?

Чому масло від St Barth таке унікальне?

Бренд нас підкуповує гарною історією, вся їхня продукція виробляється вручну на одному з островів Карибського моря. Їхні масланереально ароматні і натуральні, звичано використовується тільки чиста сировина, а не якісь похідні, коли ми купляємо масло жожоба, а там його аж 5%.

Гугл повідомляє, що спочатку бренд продавався в маленькому магазинчику біля острівного аеропорту, але з часом цю косметику помітили престижні спа-готелі в Америці та Європі.

Знаєте, це масло в мене зразу ж викликає асоціації і наче переносить на якийсь курорт, ну справді дуже кортіло спробувати цей екзотичний шматочок раю, доречі запах дуже нагадує баунті.

Чому масло від St Barth таке унікальне?

Так виглядає маселко в процесі розтоплення, спеціально бігала на балкон вам фотографувати.)

В першу чергу люблю кокосове масло для волосся, наносила на 1,5 години і доречі воно таке непогане було, наче плотніше, сяяло і гарно вклалось, мені здається ефект я отримала максимально.

Також пару капель можна додавати в крем для тіла, користуватись соло замучить жабка.)

Чи варто своїх коштів?)

Звичайно це маселко не зробить вам масаж і не приготує їсти, але хочеться інколи чимось таким себе побалувати, відчути ту райську атмосферу, доторкнутись до стиглого кокоса на екзотичному острові...Тому я люблю такі штуки, але якщо ви людина практична і чекаєте якийсь неймовірний результат, то воно вас не вразить.