alena.rosee

Семпли з Мейкап

Семпли з Мейкап

Майже до кожного замовлення я завжди додаю якісь нові семпли на пробу, бо це як спробувати новий засіб за приємною ціною , часто Мейкап додає щось безкоштовно за що дякую сайту ❤️ і так, і так, часто після пробніків я можу придбати повнорозмір, і хоча маю дві коробки семплів, але не можу втриматись щоб не спробувати ще щось нове 😁

Зліва направо:

Тонікі The Skin house - про алое можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/looks/9989/

Брайт - пахне лимонами, не липкий, досить приємний. Трояндовий - більш насичений, взагалі тонери показались приємними , як і з Алоє,але без спецефектів. Неприємних відчутів не викликали .

Умивалка d'Alba - приємніша умивалочка! Дуже економна, дає густу м'яку пінку, взагалі не сушить , не стягує шкіру. Після вмивання відчуття приємні - шкіра очищена , але не пересушена.

Філер для волосся з пантенолом - не дуже люблю бренд Фармстей, але ці два продукти що на фото дуже подобаються. Беру вже багато разів. Зі всіх філерів саме цей робить найкращій ефект на моєму волоссі. Волосся пружне, густе, шовковисте, як в рекламі.

Скраб з кислотами - шикарний мощний скраб. Дуже полірує, вичищає як "порошки Гала лимон" 🤣 але не травмує шкіру. Якщо є ранки - може пекти, також не рекомендую їм терти, треба наносити делікатно .

Сироватки - по 1 мл дуже не зрозумієг, але на 3 використання вистачає. Обидві мені схозі, правда та що для сяяння більш липка. Вбираються швидко, дружать з кремом та макіяжем, після нанесення шкіра трошки рівніша (можливо оптичний ефект), без аромату . Приємні, візьму ще щоб спробувати в більшому об'єму.

Масочки- зволожуюча дуже приємна, вистачає 4 мл як раз, після маски шкіра зволожена та як після відпочинку. Очищуюча - колись була така в повному розмірі. Гарно очищує, освітлює, не сушить , впевнена цю маску багато дівчат вже спробували)))

Маска-масло - колись брала повнорозміри з серії Мигдаль, від них був свербіж... від цієї маски свербіжа немає, волосся гарне, блискуче, досить непогано, тип паче маска бюджетна. Візьму ще потестувати )

Семпли з Мейкап