Blondie_rs

Real Barrier - мій перший найкомфортніший живильний крем

Real Barrier - мій перший найкомфортніший живильний крем

Вітаю вас на своєму профілі! Вибачаюсь за тимчасову відсутність, треба було вирішити кілька побутових питань. Дякую, що залишаєтесь зі мною!Сьогодні із задоволенням розповім вам про свій перший комфортний поживний крем. Знайти щось суперзволожуюче, живильне та максимально комфортне - та ще задачка! Але як завжди, звертаюсь до Кореї та рідко коли можу прогадати.

Чим дальше в ліс, тим більше дров. Поки я шукала, кому належить бренд, я майже забула, що шукала (ахаха, ну майже). Отже, мої розслідування показали, що Real Barrier входить в команду великого фармацевтичного концерну NeoPharm, до яких ще належать Atopalm, DermaB та інші. Бренд спрямований на допомогу сухій та чутливій шкірі та має широчезний вибір зволожуючих продуктів. Також дізналась, що в складі міститься інноваційна технологія захисту шкіри - багатошарова емульсія (MLE - Multi Lamellar Emulsion). Позначка також є на моїй баночці.

Лаконічний дизайн, пластмасова банка, лопаточка для набору продукту. Наче би все звичайно - але настільки дорого-богато, що я просто чомусь в захваті.

Має доволі сильну трав'янисто-лікувальну віддушку, яка швидко вивітрюється після нанесення та зовсім не відчутна на обличчі. Дуже приємна легка текстура, яка гарно розподіляється по обличчю. Швидко впитується, не липне, добре насичує шкіру та додає їй здорового вигляду! Для мене це ідеальний варіант на зиму. Я не маю надто суху шкіру, але вона схильна до сухості на щоках та лобі. Тож завжди стежу за комфортним рівнем живлення.

У мене однозачно виникла симпатія до цього бренду, тож буду рада з часом познайомитись ще з декотрими продуктами. У них також є схожий крем Extreme - для ще більш зволожуючого ефекту. Хоч для мене й цей достатньо поживний та зволожуючий.