Коваль Анна

Комплексний догляд для проблемної та жирної шкіри

Комплексний догляд для проблемної та жирної шкіри

Перш все хочеться звернути увагу на те, що ці засоби є сенс пробувати саме комплексом, одночасно, оскільки вони доповнюють за дією одне одного. Я звикла пробувати по черзі, однак коментарі бренду мене все ж переконали і я зласім не пожалкувала про своє рішення. Треба сказати, що засоби мають накопичувальний ефект, спочатку мені здавалося, що нічого не відбувається, однак через 2 тижні моя бунтівлива шкіра стала дуже близька до мого реалістичного ідеалу.

Цей продукт я без вагань вже замовила повторно, хоч у мене і є поки інші хороші, однак після нього ні до чого іншого рука просто не тягнеться. Чудово глибоко, але м'яко очищує шкіру, без відчуття стягнутості, для жирної шкіри просто знахідка. Моя рекомендація - масажними рухами наносити цей гель хоча б хвилину, аби дати йому трохи більше часу краще проникнути шкіру та прибрати зайвий жир та забруднення. Однозначно рекомендую!

Трохи суперечливий продукт, однак загалом мені підійшов. Моє єдине зауваження - спирт у складі, я цього не помітила під час замовлення, однак яскраво відчувала під час нанесення. Представник бренду щодо цього заявляє наступне: "спирт у складі засобу – це абсолютно натуральний консервант, він запобігає розмноженню бактерій у косметичному продукті, та допомагає проникати активним компонентам засобу всередину шкіри, роблячи ліпідний бар'єр більш проникним. Спирт не шкодить шкірі, та є ефективним компонентом засобів для схильної до жирності проблемної шкіри". Враховуючи, що на Т-зоні моя шкіра не чутлива, у мене проблем спирт не викликав, зате я отримала тонізацію, звуження пор та делікатне підсушування прищиків.

Матуючий крем для обличчя - чудовий базовий засіб, до якого я точно буду повертатися. Він не зробить чуда, власне матовим шкіра від нього не стане, однак він чудово зволожує шкіру, не залишає липкості на лиці, не додає жирності.

Відновлювальний крем - це той засіб, який доводить важливість комплексного підходу. Коли шкіра бунтувала, пересихала, була в стані "я не знаю що треба" - я наносила саме його. Його склад забезпечує відновлення шкіри, заспокоює запалення і в той же час, на відміну від багатьох аналогів, працює і на попередження нових висипань.

Йшов у подарунок, я так розумію, що вироблявся під час пандемії, коли актуальні були проблеми з акне від носіння маски. Зараз цей період позаду, сенсу в ньому не побачила, можливо, піде замість термальної води на літо, однак це максимум. Єдине, що я не рекомендую з цієї лінійки😅