Тетяна Супронюк

Олія гідрофільна Elizavecca Face Care Olive 90% Cleansing Oil

Я дуже люблю корейську косметику. І оливкова гідрофільна олія від бренду Elizavecca - стала моєю першою гідрофільною олією, познайомила мене з такого роду засобами.

Гідрофільна олія популярного бренда Elizavecca - це суміш ефірних олій, які під час контакту з водою утворюють кремову емульсію. Засіб на 90% складається з оливкової олії.

Користуюсь такою гідрофілкою вже дуже давно і купувала її разів чотири, тож відгук залишаю після тривалого використання.

Що можу сказати про цю гідрофільну олію?

• Велика банка 300 мл
  • Помірна ціна, на знижках можна купити за 500-600 гривень
  • Зручна помпа-дозатор, видає оптимальну кількість продукту, не плюється
  • Запах оливкової олії, досить яскраво виражений
  • Рідка жирна текстура, за рахунок цього засіб економний. 1-2 натискань помпи достатньо для зняття макіяжу, включаючи макіяж очей і туш.
  • Олія легко розподіляється по обличчю. Не потрібно додавати зусиль тертя.
  • Розчиняє водостійкі продукти
  • Добре емульгується про контакті з водою
  • Не викликає алергічних реакцій та подразнення
  • Не забиває пори

Гідрофільна олія ретельно видаляє макіяж і повсякденні забруднення, надлишки шкірного жиру та зроговілі клітини, глибоко очищує пори.

Спосіб застосування: нанести на (обов'язково!) суху шкіру обличчя, помасажувати 1-2 хвилини, потім змочити долоні теплою водою і повторно помасажувати обличчя.

Під впливом води олія перетвориться на емульсію, яка чудово розчиняє макіяж. Далі змийте засіб водою.

Після використання гідрофільної олії потрібно обов'язково вмитися пінкою або гелем для вмивання!

03 червня, 2023
03 червня, 2023