Бульбашковий скраб для 👄🫧
Розповідаю свої враження від використання такої цікавинки😅
Вже декілька разів покористувалась і готова розповідати про GlamBee Less Is More Bubble Scrub Lip))
Одразу розповідаю за оформлення. Мені подобається милий дизайн GlamBee. Це маленький флакон із рідиною м'ятного кольору. Коробочка теж дуже мила, на ній є інструкція і все, що треба знати, зроблена із досить цупкого матеріалу.
Флакон із скрабом маленький і закривається щільно, має матове покриття, 4.5 г.
Доволі економний об'єм, адже багато наносити рідини не потрібно.
Рідина має аромат м'ятної пасти для зубів, дуже насичений, що мені вже спочатку не сподобалось. Хотілось би чогось приємнішого.
Про дозатор, ідея класна, але не зручна, оскільки рідина в'язка, але всерівно рідка, то певна її частина, при нанесенні на губи, стікає по дозатору, після чого його потрібно витирати, але є липкість і взагалі не зручно,певна частина рідини потрапляє у конструкцію дозатора, звідки важко відтерти.
Процес нанесення і відчуття
Тепер сам процес.
Додаю фото етапів.
На чисту шкіру губ наносимо скраб, багато не потрібно. Чекаємо до хвилини, щоб з'явились бульбашки. Вони будуть маленькі, потім починаємо легкими круговими руками розприділяти скраб по губах пальцем. На цьому етапі скраб мені схожий на зубну пасту, і за консистенцією, і за запахом і за відчуттями. Дає навіть легке охолодження, як м'ятної пасти. Досить швидко, як і з'явлись ці "бульбашки", так вони і зникають, залишаючи легкий білий шар, вже нічого відбуватись не буде, тому йду змивати це все діло. Змивається легко, але краще ще протерти, щоб точно. І у кінці наносимо гігієнічну помаду, краще якусь жирнішу. У інструкції пише, що потрібно наносити крем для губ від Glambee.
По відчуттях губи стають ніжнішими, дійсно цей верхній шар ороговілості зникає. Візуально також виглядають свіжо та яскравіше. Немає стягнутості чи алергінчої реакції, дискомфорту. Лише під час утворення бульбашок може бути легке поколювання.
Ну і як інші скраби, губи підсушені, потрібно їх ну дуже зволожувати. Оскільки у мене ще є і інші пошкодження на губах, на ніч наносила Laneige Good Night Sleeping Care Berr, вона вже і зволожила, і дещо заживила.
Шкіру навколо губ не подразнив.
Висновки і склад
Під кінець можу лише сказати, що це цікавий досвід застосування такого засобу. Думала, що буде сушити менше за звичайні скраби для губ, але ні. Результат хороший, але потрібно багато зволожувати після цього.
Оформлення і формат скрабу подобається, але хотілось, щоб допрацювали спосіб нанесення, адже дозатором не зручно.
І сама рідина, було б краще, якби був приємніший аромат, ягідний, наприклад. Адже зелений колір, консистенція зубної пасти і аромат м'яти дають чітку асоціацію із зубною пастою.🫠
І от, якщо хочете спробувати, чогось Вау не очікуйте і запасіться маскою від Laneige)).
Коментарі (0)