M O N D ✨️

Очищує та живить: Кому підійде маска MeiYanQiong?

Очищує та живить: Кому підійде маска MeiYanQiong?

◘ Упаковка являє собою картонну коробку у стилі виробника.

◘ Характеристики:

  • Маска містить різні поживні інгредієнти, що допомагають очистити пори та пом'якшити догляд за нею, заспокоїти, покращити проблеми з темною шкірою, звузити пори, підтягнути, надати гладкості та сяйві красивої шкіри.

◘ Склад: AQUA, POLYVINYL ALCOHOL, ACRYLATESETUYLHEXYL ACRYLATE, COPOLYMER, ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BAMBOO CHARCOAL, DIAZOLIDINYLYL UREA、 、FRAGRANCE

Однозначно насторожує спирт у складі та низка інших інгредієнтів, які можуть викликати алергічні реакції. Через склад довго сумнівалася, чи варто взагалі використовувати маску, але все ж таки ризикнула.

◘ Спосіб використання:

1.Після очищення шкіри, нанесіть необхідну кількість засобу на обличчя, рівномірно покриваючи пори.

2. Зачекайте 10-20 хвилин до висихання та видаліть плівку.

Наносити краще на підготовлену, розпарену шкіру. При першому застосуванні цього не робила, тож на плівці не залишилося жодної чорної точки. Єдине, що їй вдалося прибрати – лущення. Добре розпаривши шкіру, маска показала себе краще, але далеко до ідеалу.

◘ При використанні не було роздратування. Якщо порівнювати з іншими масками-плівками, ця працює досить лояльно та дбайливо. Плівка утворюється швидко, близько 10 хв.

◘ Все ж таки, зупиню вибір на більш ефективних масках, які не вимагають настільки розпарювати пори. Думаю, MeiYanQiong підійде краще людям з розширеними порами і зможе проявити себе повною мірою.

___________

Маска-плівка для шкіри обличчя MeiYanQiong Strawberry Deep Black

Очищує та живить: Кому підійде маска MeiYanQiong?
Очищує та живить: Кому підійде маска MeiYanQiong?