Hrystja_

Порожні мініатюри

Порожні мініатюри

Спочатку вітамін с і крем під очі .

1). Artnaturals serum vitamin c. Досить хороша за свої гроші сироватка. Не скатується, не дуже липка. Хто шукає нормальну сироватку з вітаміном с, сміло можна пробувати.

2). Крем під очі Pyunkang yul з чорним чаєм. Крем має важку текстуру, мені підходив на холодну пору. Зараз тепло, мені він був би заважкий. Він утворює плівку, яка ще довгий час не поглинається. Спробувала, але більше купувати не буду, бо знайшла набагато кращий.

Порожні мініатюри

Назва звучить гарно... Ця мініатюрка мені прийшла в подарунок. І, як добре, що є можливість спочатку спробувати, і визначити: підходить чи ні. Цих 10 мл мені вистачило на ~3 тижні 1 раз в день.

Концентрат рідкий, не липкий, гарно пахне ( мені нагадує дитячий сироп від кашлю). Щодо дії... мені він не зробив нічого. Ефекту не було взагалі. Більше того, шкіра його немов поглинала, як губка, не було ефекту пружності і еластичності. Раніше писала про гіалуронову сироватку Artnaturals... вона бюджетніша, там ефект був одразу. Якщо порівнювати таку цінову категорію, є зволожуюча емульсія Payot з волошками, вони навіть дуже схожі між собою. Там теж практично одразу видно ефект. Тут такого немає. Купувати ще раз точно не буду.

Крем більше для сухої шкіри, або на холодну пору. Пахне розою...такою, що кущем росте😅. Мені 5 мл вистачило на 11 днів, при тому, що я намащувалась, як зазвичай...не економила. Крем дуже економний. Ефект помітила на 5 день. Дійсно шкіра стала більш пружна, підтягнута, в тонусі.

Але, крем дуже не дешевий...і, на разі, я поки не готова віддавати такі гроші, щоб купити його знову 🫣

Денний крем Lancome.

Для всіх типів шкіри. Гарний запах, розхід більший, бо крем не такий густий. Швидко поглинається... все...

На 5 день користуюся мені жахливо обсипало лице... аж язви поробилися ( при тому, що шкіра не дуже проблемна). Так, як зараз мене не висипало напевно років 15. Точно знаю, що це від того крему, бо догляд був той самий, що завжди. Тоді я почитала відгуки, розібрала склад🤦‍♀️. Там силікони силіконами заправлені. Не розумію, чому така ціна🙀. Він не має ніяких корисних речовин. Я його навіть не закінчила, бо це жах. Зараз користуюся Garnier з боксу... шкіра потрохи відживає, повертається до нормального стану.