O’Ostah

Довкола тільки і розмов, що про Rituals

Довкола тільки і розмов, що про Rituals

Ніжно люблю усі мерехтливі засоби для тіла. Для мене це найкращий спосіб відволікти увагу від блідої після зими шкіри, а якщо вже є перша засмага - то що й казати, краса неймовірна. Я вже ділилась враженнями про відносно бюджетний засіб Bielenda Magic Bronze https://club.makeup.com.ua/post/516/, який довго залишався моїм фаворитом. Але не втрималась і спробувала мерехтливу олійку Rituals. То хто тепер №1 у моєму блискучому арсеналі?

Довкола тільки і розмов, що про Rituals

У пляшечці 96% олій натурального походження. Зараз моя шкіра суха і тьмяна, тому мене потішила така позначка.

  • Caprylic/Capric Triglyceride, Polyamide-8, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Tin Oxide.

Писали, що він неймовірний та насичений. На мій ніс - лагідний та ніжний. Це поєднання білого чаю та квіток лотосу, літній свіжачок, який не буде вступати у дисонанс з парфумами. А якщо ви не використовуєте їх влітку - олійка цілком замінить туалетну/парф воду, але не чекайте на шлейф.

Олійка є олійка. Вказано, що після нанесення потрібно чекати 5 хвилин і вдягатись. Одяг не бруднить, та я відчуваю олію на шкірі. Але не так явно, як у тій популярній “сухій” олійці від NUXE👎

Для мене тут більше блиску від зволоження шкіри, а не від самих блискіток. У порівнянні з Bielenda, Rituals програє у сяйві. Блискітки помітні на сонці, вони делікатні, а я люблю інший ефект. Та якщо казати про доглядові функціі - моя новинка на рівні. Шкіра зволожена, на ній немає тонування (а таке часто додають у подібні продукти).

Від мене Тhe Ritual Of Karma Body Shimmer Oil отримує 10 за склад, 7 - за фініш.

А Bielenda Magic Bronze - ван лав ❤️