Blondie_rs

Підбірка продуктів Colour Intense, які вартують уваги

Підбірка продуктів Colour Intense, які вартують уваги

Перший понеділок літа, спека, яскраве сонце. Так і хочеться чогось свіженького та соковитого! Я так довго чекала, щоб знову торкнутись кольорових олівчиків та тушей; хоча в креативних макіяжах я зазвичай ними й користуюсь не залежно від пори року.

В сьогоднішньому дописі хочу вам представити підбірку улюблених продуктів нашого українського виробника - Colour Intense [Кропивницький]. Бренд вражає не лише якістю, але й приємними цінами.

Бюджетні та насичені - вони справді круті та перевірені багатьма макіяжами! Легко малюють завдяки своїй кремовій формулі та мають насичений колір. Гарно тушуються та чудово підходять в якості підложки під яскравий макіяж. Єдине що не зовсім хороші для слизової (формула не стійка та не розрахована для тієї зони). І окремим плюсом хочу відзначити зручність використання - його не треба підточувати, бо я це ой як не люблю 😄

Щодо олівчиків для губ - у них також приємна формула. Легко та насичено малюють, мають хороший вибір кольорів, але не надто стійкі. Проте за таку ціну це просто знахідка.

Скільки було спроб та пошуків знайти яскраві кольорові туші, та щоб їх було добре видно на віях. Звичайно, найкраще використовувати якусь базу, щоб перебити трішки колір чорних вій, проте можна спершу нанести і їхню білу туш, а поверх неї - кольорову.

100 грн - і щастя повні штани! Я просто обожнюю їх. Не осипаються, гарно промальовують кожну вію та виглядають соковито!

Також мені дуже запала в душу міцелярна з олійкою, яка легко видаляє стійкий макіяж. Не залишає плівки та надлишкової жирності.

Блиск для губ також виявився хорошим. Не липне, не сушить, не зникає нікуди. Щоправда, він щось у мене зіпсувся швидко і я викинула на половину повним. Але... Рекомендую! Також вважаю його супербюджетною знахідкою, користувалась ним із задоволенням. Залишилала вдома Фенті і брала його в косметичку в дорогу🤌🏻

Якщо вам цікавий більш детальний огляд на якийсь продукт - дайте мені знати і я залюбки прислухаюсь, про що слід написати в першу чергу.

Продуктивного всім тижня! 🫶🏻