Alina Addams 💃🏻

🤫 Про що мовчать косметологи?

🤫 Про що мовчать косметологи?

🎀Хочу поділитися своїм досвідом використання цього продукту.

💄Почну з короткої передісторії.
У свій час я працювала в навчально практичному центрі косметології, тому мала змогу почути експертні думки спеціалістів з цієї галузі, та підглянути секрети роботи з тим чи іншим косметичним засобом. Тому про засоби Academie антиблиск розповім з двох точок зору.

1. Косметологами засоби Academie були названі, "догляд за доглянутою шкірою". Якщо трохи заглибитися в основну відмінність професійних доглядових засобів, то від мас-маркету їх в першу чергу відрізняє, високий рівень концентрації діючої речовини, в той час, як у продуктів з мас-маркету її набагато менше. Мас-маркет розраховано на самостійне використання, з максимальною безпекою, але з мінімальним ефектом. А професійні засоби якраз мають максимальний ефект, але як і ліки мають бути призначені спеціалістом відповідно до особливостей шкіри. Тому якщо ви регулярно відвідуєте косметолога та доглядаєте за шкірою, придбавши цей засіб ви зможете підтримувати досягнуті результати, але якщо ви маєте комбіновану або жирну шкіру й бажаєте знайти чарівний крем, який повністю позбавить від блиску, то це не про Academie.

2. Мій особистий досвід використання.
Гель білого кольору з ніжним ароматом свіжо зрізаної лаванди, легко вбирається не залишає сліду, шкіра зволожена та оксамитова, але це якщо шкіра доглянута, сам по собі стан шкіри гель не змінює. Жирний блиск, звичайно настає пізніше, але обличчя не залишається саме по собі матовим до кінця дня.

🧴Academie має гарні засоби, просто варто враховувати їхню особливість, щоб вони стали помічниками, а не розчаруванням.