Pilirina 💛💙

ВІО пузатик від Garnier 🍃

ВІО пузатик від Garnier 🍃
ВІО пузатик від Garnier 🍃
ВІО пузатик від Garnier 🍃
ВІО пузатик від Garnier 🍃
ВІО пузатик від Garnier 🍃

Garnier із позначкою "Bio" викликають довіру на фоні інших засобів із мас-маркету, адже, як заявляє виробник - мають сертифікат EcoCert.

Подивимося.

Моі очікування від використання будь-якої міцелярної води?

Дбайливе та ефективне очищення шкіри від косметики, без печіння, роздратування шкіри та очей. Все.

Це комплексний та ретельний контроль усіх етапів виробництва, включаючи: екологічну чистоту земель, на яких вирощується спеціальна сировина, технологія її обробки, всі етапи виробництва продуктів та їх склад, упаковка, маркування, зберігання та транспортування.

Презентабельна пляшка-пузир у органічному пластику.

На етикетці є відмітка про те, що це сертифікована органіка, повністю веганська, а упаковка зроблена з пластику, що переробляється .

Добре, що нігті не ламаються, бо на кришці стандартного стилю фліп-топ є спеціальна виїмка, за допомогою якоі міцелярка легко відкривається і закривається на щільне клацання.

Квітковий з якимось солодким нюансом, трав'яний, приємний, але мене не захоплює, бо просто я погано відношуся до віддушок у засобах по догляду за обличчям. Сама міцелярна вода прозора, що підтверджує відсутність барвників у складі.

Мильна вода без додавання масел. М’яка та приємна для шкіри. Ефективно видаляє макіяж.

Ніби непоганий. Garnier заявляє, що у ньому 99% інгредієнтів натурального походження:

AQUA/WATER, HORDEUM VULGARE STEM WATER*, PROPANEDIOL, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM PHYTATE, ARGIN AMATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, PARFUM / FRAGRANCE.

*HORDEUM VULGARE STEM WATER – це ячмінна вода.

Загалом, GARNIER BIO soothing cornflower - нормальна бюджетна міцелярна вода, виробник постарався, але ми ж усі пам’ятаємо, що її обов'язково потрібно змивати. 👆