Kizza

Colour Intense Mascara+друзі ч2

Colour Intense Mascara+друзі ч2

Першу частину можна глянути туть:https://club.makeup.com.ua/post/11453/

А я продовжую тестувати яскраві туші і паралельно ділюсь своїм досвідом використання інших продуктів

Туші - сьогодні червона і біла представниці Colour Intense. Чудово промальовують, дають яскравий насичений колір. Через білу може трошки бути видно природній колір вій. Червона ж прекрасно перекриває натуральний колір. До речі, ось тримайте лайфхак: білу туш можна використовувати як базу під менш пігментовані кольорові туші😏

Нажаль білого і червоного олівців від СІ в мене немає, то ж функції сусідів по очах виконуватимуть білий NYX Jumbo pencil та олівець для губ LN pro червоного кольору. NYX трохи шимерний молочний колір,особисто мені не дуже зручний - такий собі пухлий олівець, до того, у багатьох людей на них печуть очі. В мене з реакцією на нього все добре, але майте на увазі. А ще він не застигає, взагалі. Червоний LN Pro добре застигає, не розмазується, то ж іноді наношу його в слизисту,якщо є така необхідність.

В якості тіней в мене сьогодні аж три представника:

Пігмент Дракаріс від Lotus flower;

Тіні ABH Headliner з цієї палітри: https://club.makeup.com.ua/post/7019/

Пресований пігмент Spicy Blood з цієї палітри: https://club.makeup.com.ua/post/2341/

Знову наносила на незакріплениц ВВ пухнастим пензлем - це прям найоптимальніший варіант, щоб отримали насичений колір. Білий спеціально не сильно вбивала щоб отримати ефект висвітлення.

червоні чудово працюють, але буду сподіватись, що червоні не сильно затінтують обличчя, бо буде 😓.

Підводкою виступив маркер з пензликом від Lamel, про який я писала туть: https://club.makeup.com.ua/post/10846/

Туші - це просто мастхев, а кольорові тим паче. Якщо червона - це про погратись, то біла має більший спектр використання.

Палітра Neon Demon - ідеальна для тих, хто хоче навчитись приборкувати пігменти + нею можна гратись до нескінченності ☺️

Lotus flower - маю велику проблему з яскравими сипучками, але проблема лише в мені і моїй акуратності, сам продукт просто чудовий , але з ним треба трошки наловчитись працювати.

Палітра ABH Alyssa Edwards для мене поки міцний горішок, з яким я ще не навчилась дружити, але нічого, це думаю можна виправити.

Олівець LN Pro - просто чудовий, йому лайк і за якість і за ціну.

А от NYX - принаймі цей відтінок не рекомендую, занадто кремовий, якщо розтушували геть нічого не видно буде, якщо закріпити зверху сухими тінями - обов'язково зробить заломи і попливе. В слизистій сидить ніби нормально, принаймі в мене звідти не тікає, але форма випуску аж занадто велика.

ПС: на вулиці важкі хмари, а на балконі купа маленьких золотих зірочок ⭐⭐⭐