Євгенія 👩

Задум класний, але виконання на двоєчку 🤨

Задум класний, але виконання на двоєчку 🤨
Задум класний, але виконання на двоєчку 🤨
Задум класний, але виконання на двоєчку 🤨
Задум класний, але виконання на двоєчку 🤨

Всім привіт✌️

"Чим більше п'єш, тим більше потієш" - це про мене😥. Якщо навесні та взимку якось можна жити із сильним потовиділенням, то влітку – це суцільний стрес. Що я тільки не пробувала, але на 100% із цією проблемою не бореться нічого. Однією з моїх спроб боротьби з мокрими пахвами стали - вкладиші в одяг для захисту від поту Via Beauty. Ділюсь враженнями👇

Вкладиші представлені в коробочці, де докладно описується спосіб застосування з ілюстраціями. Усередині коробки 10 вкладишів відповідно упаковки вистачить на 5 днів.

Кожен вкладиш упакований в індивідуальний пакетик, все гігієнічно.

Вкладиш має форму півмісяця, чимось схожий на патчі під очі. Одна сторона довша і ширша, друга ж – навпаки. Вкладиші складені книжкою, мають липку стрічку, яка відклеюється за принципом прокладок. Вкладиші дуже тоненькі, за розміром трохи менше долоні.

Усередині він білий, м'який, за відчуттями виконаний з тканини. Не має запаху. Він щільний, не рветься, однак у процесі використання дуже сильно мнеться. До тіла приємний, не викликає сильного дискомфорту та не провокує подразнення.

Ось такий склад має склад:

"нетканинний матеріал (поліпропілен, поліестер, віскоза), абсорбуючий шар (деревна маса, синтетичне волокно), водозахисний шар (поліетилен), силіконовий папір (папір, силіконове масло)."

  • Знімаємо липкий шар
  • Липкою стороною приклеюю вкладиш на внутрішній бік одягу, в області пахв, найзручніше це робити по шву. Широка сторона має бути ближче до тіла, а маленька – навпаки. Липкий шар дуже слабенький, вкладиш постійно зміщується і відлипає, тому приклеювати його краще, коли одяг одягнений на вас.

Вкладиші не підходять під всі види одягу.

  • Більш менш непогано вони лежать тільки на не сильно приталених сорочках. В інших випадках, їх дуже видно, вони виділяються, навіть незважаючи на те, що тоненькі
  • Також, вони не підходять під оверсайз одяг. Не щільно прилягають до шкіри, зміщуються і відповідно від поту не захищають. Плюс до всього, їх видно через рукав, особливо якщо підняти руки.
  • Якщо ж вкладиш все-таки щільно прилягає до шкіри, то я починаю ще сильніше пітніти, ніж зазвичай, складається таке відчуття, що шкіра "задихається". Якщо носити владиші таким чином, то до кінця дня, їдкий запах поту вам забезпечений.
  • Ввкладиш дуже погано вбирає вологу. Через 1 годину його носіння, відчувається дуже неприємна вологість та липкість, я б навіть сказала, що є таке відчуття, що під пахвами - водоспад).
  • Вони не труть шкіру, але все одно відчувається, що є щось стороннє. Не можу їх назвати повністю комфортними та невагомими.
  • Через те, що вкладиші частенько відклеюються, мнуться та виглядають з-під рукава - немає відчуття безпеки). Ти постійно напоготові, що доведеться ловити вкладиш нальоту. Думаєш як би тобі так сісти чи підняти руку, щоб його не було видно. Звичайно, це дрібниці, але й водночас це викликає дискомфорт. Одного разу, я приліпила вкладиш і він випав у мене на підлогу через рукав, прямо в метро😂.

Як на мене, сама ідея таких вкладишів просто чудова, але виконання дуже кульгає. Є багато "але", повторно ці вкладиші я не куплю, але можливо придивлюся до інших марок. Якщо у вас є позитивний досвід використання подібних аксесуарів, то буду рада порадам🙃.

Дякую за увагу💕