YuliHrytskoff

Нереально крутий засіб за копійчану ціну!

Нереально крутий засіб за копійчану ціну!

Пілінг - невід"ємна частина догляду за шкірою обличчя! Так як у мене шкіра доволі чутлива, при виборі скрабів/пілінгів я, в першу чергу, орієнтуюсь на делікатність засобу, намагаючись обрати такий, який не буде травмувати її. Якось, підшуковуючи собі новий скраб для обличчя, я натрапила на Ніжний скраб для обличчя "Горіховий" від Зеленої Аптеки. Чесно кажучи, мене вразила дуже велика кількість позитивних відгуків на даний продукт, хоч за таку ціну я не розраховувала на якийсь "вау ефект". Але, все ж таки, вирішила взяти собі на пробу. І він мені настільки сподобався, що вирішила і я залишити про нього свій відгук)

Нереально крутий засіб за копійчану ціну!

Оформлення доволі простеньке, але миле, - мені до вподоби! Засіб розфасований у м"яку пластикову тубу, що закручується кришечкою. Кришечка дозволяє зберігати тубу у вертикальному положенні. На оборі - вся необхідна інформація про засіб від виробника. Дизайн витриманий у ніжних рожево-білих тонах із квітковим принтом - такий мило-дівчачий)

Склад. Незважаючи на копійчану ціну, склад у скраба доволі непоганий. До нього входить доволі велика кількість зволожуючих, пом"якшуючих компонентів та, власне, скрабуючих складових. Всі активні речовини, заявлені виробником, також присутні.

Консистенція кремова з великою кількістю абразивних частинок. Абразив дуже ніжний, мілкий, мені нагадує найдрібніший пісочок - завдяки цьому скраб підійде навіть для дуже чутливої шкіри!

Колір - біло-кремовий з темними вкрапленнями.

Запах - дуже легенький та ненав"язливий - кремово-косметичний з мигдальними нотками. Деякий час відчувається на шкірі після використання засобу (але не довго).

Даний скраб я використовую 1-2 рази на тиждень за стандартною схемою: на попередньо очищену і вологу шкіру обличчя наношу невелику кількість скрабу та м"якими не травмуючими рухами масажую шкіру, після чого змиваю скраб та приступаю до зволоження шкіри.

Скраб дуже легко розприділяється по шкірі, не піниться, не тече, абсолютно не травмує її.

Змивається легко.

Після використання скрабу шкіра ну дуууже гладенька, ніжна, наче відполірована! На дотик шовковиста як персик! Тривалий час після використання засобу зберігається матовість.

Скраб прекрасно знімає шелушіння, чорні цятки стають менш помітними, а пори більш звуженими, проте повністю не очищаються.

Проте, я би хотіла зауважити, що даний скраб більше для підтримки чистоти шкіри обличчя, але аж ніяк не для глибокої очистки!

Скраб не сушить та не стягує шкіру, не залишає відчуття плівки чи липкості після використання.

Алергії, подразнення чи висипань скраб у мене не викликав.

Загалом, скраб для обличчя "Горіховий" Зелена Аптека - мені дуже навіть сподобався, хоча я звикла користуватися засобами значно вищої цінової категорії. А за свою ціну - кращого не знайти однозначно!