Молочко для обличчя, яке хочеться з'їсти
Все про догляд від сестринського бренду Colourpop - Fourth Ray Beauty!
Всім привіт! Що ж, хочу познайомити вас із моєї давньою знахідкою. Один час я дуже захоплювалась косметикою Colourpop та стежила за всіма їх новинками. Таким чином, якось я натрапила на розділ догляду за обличчям та зауважила привабливі баночки. Ну хто ж встоїть перед таким...
Влітку хочеться, щоб шкіра дихала, але була й водночас зволоженою та сяючою. Тож, ці продукти я вперше спробувала в серпні 2020 року і вони так і стали асоціюватись мені зі спекотними літніми днями.
Знайомтесь - Fourth Ray Beauty
Просто, лаконічно, але з ізюминкою! Молочко для обличчя було відкриттям та зовсім новим форматом для мене, але про це розповім в наступному підрозділі.
Оглянемо коротенько дизайн: стильна коробочка (в них деколи є лімітовані випуски з цікавими розмальовками - власне Oat Milk я відхопила з малюнком), добротна пластмасова баночка з якісною піпеткою. Все дуже акуратно та красиво. Пластик дуже плотний та майже імітує скло.
Текстура та властивості
Оскільки в мене їх аж три, я вже можу порівняти, чим вони все ж таки відрізняються. Перш за все - запахом. Загалом він у всіх молочний, але середня та кінцева нотки все ж відчутно дають про себе знати.
Найперше, Папайя (Papaya) - має легку фруктову віддушку та кінцеву нотку з кислинкою, якщо принюхатись. Кавун (Watermelon), звичайно ж, має більш водянистий аромат. А Овес (Oat) мені нагадує просто щось свіже, навіть ближче до овочевого.
Усі вони мають легку текстуру, яка має мінімальний розхід. Ніщо не липне, доволі швидко впитується та залишає сяючий ефект. Власне після знайомства з цими продуктами я й перейшла на "сяючу шкіру". Тональний лягає дуже добре та також сяє, роблячи ефект glass skin. Найбільш зволожуючим та "скляним" можу назвати Кавунчик.
Висновок
Такий от цікавенький формат зволожуючого засобу. На літо просто краще не придумати. Щоправда, зараз вони подорожчали, але все ж знижки бувають і можна десь зловити.
Мої пори не забиває, ще раз повторю, що засоби мають надзвичайно легку водянисто-молочну текстуру, проте дуже зволожують та надають сяючого ефекту. Тож, для жирної шкіри таке точно не піде. Вважаю, що лиш для сухої та нормальної.
У мене хоч і шкіра має схильність до жирності в Т-зоні, проте, даний засіб не викликає в мене дискомфорту та ніяк не скочує тональний.
Коментарі (0)