YuliHrytskoff

Ідеальний крем для чутливої ​​шкіри обличчя!

Ідеальний крем для чутливої ​​шкіри обличчя!

Чутлива шкіра дуже примхлива, тому вимагає дбайливого, але ретельного догляду з використанням безпечних, високоякісних засобів з легкою текстурою та нейтральною віддушкою. Я "щаслива" власниця чутливої ​​шкіри, тому до вибору гарного зволожуючого крему для обличчя підходжу дуже прискіпливо. У сьогоднішньому своєму відгуку я розповім вам саме про такий засіб - Крем для чутливої шкіри "Центела азіатська" Revuele.

Ідеальний крем для чутливої ​​шкіри обличчя!

Мені дуже подобається! Кремчик приїхав до мене запакованим у міцну картонну коробочку, в середині якої і знаходився власне сам флакончик із кремом.

Флакон виготовлений із якісного пластику та оснащений дозатором (що вважаю дуже гігієнічним), який, до слова, працює абсолютно безпроблемно, видає невелику кількість засобу від легкого натискання на помпу, не заїдає та не "випльовує" крем.

Флакон міцно закривається прозорою кришечкою, яка самовільно не відкривається та не спадає.

Об'єм крему - всього 30 мл, але завдяки цьому флакончик зручно брати з собою в дорогу і, до того ж, точно буде використаний в межах строку придатності, передбаченого виробником, з моменту першого відкриття флакону.

Склад крему доволі непоганий - містить велику кількість активних компонентів та натуральних екстрактів, наприклад, екстракт центели азіатської, екстракт алое та екстракт із листя алое барбаденсіс, масло ши та деякі інші корисні для нашої шкіри елементи. Звичайно, без синтетичних компонентів також не обійшлося, але вони доволі нейтральні і подразнення потенційно викликати не повинні.

Консистенція засобу кремова, дуже легенька та ніжна. Текстура однорідна.

Колір - молочно-білий.

Запах відсутній (обожнюю засоби доглядової косметики для обличчя без віддушок!).

Як я вже зазначала на початку допису, шкіра у мене чутлива, комбінованого типу. Не дуже проблемна, але всі "особливості" такого типу шкіри час від часу мене турбують - подразнення, лущення, стянутість, дискомфорт, іноді - висипання та почервоніння. В холодний період року більше схильна до сухості, а в теплий - до жирності.

Крем для обличчя я зазвичай використовую у вечірньому догляді, для ранкового зволоження використовую більш легкі текстури, наприклад, гелі, бустери і т.д. Крем поглинається дуже швидко, буквально за декілька хвилин після нанесення. Липкості, плівки або жирного блиску не залишає. В принципі, якщо тип шкіри жирний і ви використовуєте крем вранці - через декілька хвилин після його нанесення, або перед макіяжем, можна додатково промокнути шкіру матуючою серветкою для абсолютної матовості. Але в мене такої потреби немає, так я наношу крем зазчичай тільки при вечірньому догляді за шкірою обличчя.

Крем зволожує дуже достойно! У всякому разі, моїй комбінованій шкірі зволоження більш ніж достатньо, навіть у зимовий період! Але й для літа мені крем також чудово підходить - надмірної жирності не виникає.

Також крем дає нереальне почуття комфорту, добре знімає стягнутість, печіння та подразнення. Люди з чутливою шкірою мене зрозуміють... Шкіра після крему не пече. А лущення крем прибрав буквально після перших кількох використань.

Я ефектом від крему більш ніж задоволена! Шкіра зволожена, бархатиста, не подразнена.

Крем абсолютно не конфліктний із косметикою.

Крем не забиває пори, не викликав у мене подразнення, алергічних реакцій або будь-яких інших неприємних відчуттів.

Як на мене, то Крем для чутливої шкіри "Центела азіатська" Revuele дійсно чудовий! Мені він прекрасно підійшов і сподобався абсолютно за всіма параметрами. Сміливо рекомендую до покупки!