Nata_Po

Одна з моїх улюблених та найбільш універсальних базових палітр від Makeup Revolution

Одна з моїх улюблених та найбільш універсальних базових палітр від Makeup Revolution

Makeup Revolution Reloaded Hypnotic

✅ чудова пігментація

✅ базовий підбір відтінків

✅ універсальність

✅ невеликий розхід

✅ відмінна якість

✅ низька ціна

❌один з відтінків ні про що

❌різноманітні формули сяючих відтінків

(❌) відсутність дзеркала

Я обожнюю бренд Makeup Revolution та його підбренди. Це доволі бюджетна компанія з продуктами хорошої якості.

Власне, колись я познайомилась з ним і накупила купу різних палеток, які люблю до сьогодні за можливість створення найрізноматніших макіяжів на всі випадки життя.

Я вже раніше писала про класну палетку бронзерів та хайлайтерів https://club.makeup.com.ua/post/10395/ і в поадльшому робитиму огляди всього добра, що маю.

Отож, щодо палетки.

Тут 7 матових відтінків, з яких 2 бежеві для складки (теплий та холодний), темно-коричневий для затемнення, чорний, такий сірувато-бузковий, світло-бежевий для розтушовки та кораловий (його, до речі, можна нанести і в якості рум'ян також). Всі вони безпроблемні, гарно тушуються, набираються на пензлик, ніколи не мала з ними проблем. Єдине, тіні доволі пігментовані, тому краще набирати по трошки, щоб не наставити плям, особливо, якщо немає досвіду роботи з тінями.

Тут 8 сяючих відтінків, буду описувати по рядах (на руці на свотчах знизу вверх, і справа вертикально - 3й ряд):

1 РЯД:

  • коричневий у першому ряді - шимер, є видимі невеличкі блискітки, доволі непогано переноситься
  • бронзовий відтінок - аналогічний по текстурі до попереднього
  • світло-бежевий - жахливий. Погано переноситься на палець, на шкіру, практично не дає блиску чи відтінку. Можна спробувати давати точково на центр повіки у якості топпера для нюдового сяйва в денному макіяжі. А так - то дуже сухий і практично прозорий.

2 РЯД:

  • рожевий - також має видимі блискітки та порівняно великий помел, як і в першому ряду. Має відтінок рожевого золота.
  • срібний - цейі чотири наступні відтінки мають неймовірно приємну кремову текстуру, набираються та розподіляються немов масло. ДУже-класні. Це срібний металевий відтінок, але на бежевато-коричневатій базі, яку можна ледь-ледь розгледіти під певним кутом. Переноситься чудово та гарно мерехтить.
  • блакитно-срібний - маслянистий відтінок, який вже має більш сатиновий відблиск, прохолодний блакитно-димний відтінок.

3 РЯД (на свотчах на руці ідуть вертикально справа):

  • темне золото - неймовірно насичений, маслянистий відтінок, який гарно набирається та тягнеться. Дає дуже гарний металічно-сатиновий відблиск. Асоціюється з чимось дорогим та дуже гарно підійде до макіяжів на засмаглій шкірі.
  • темно-бронзови відтінок, можливо навіть темно-мідний. Аналогічний по текстурі до попереднього. Не має видимих блискіток, але дає дуже гарний перелив.

Як видно по палетці, найбільш ходовими в мене є відтіночки для затемнення складки, темно-коричневий, яким я підводжу нижню повіку, та різні сяючі відтінки, які розподіляю по рухомій повіці.

Я цю палетку завжди беру у будь-які подорожі, оскільки вона є найбільш універсальною зі всіх.

В цілому, я дуже-дуже нею задоволена. Стійкості мені стабільно вистачає на цілий день, але вкотре нагадую, я користуюсь тінями виключно на базу (https://club.makeup.com.ua/post/9990/). Щодо насиченості відтінків також ніколи не мала проблем. Але, для новачків треба бути обережним, оскільки відтінки доволі інтенсивні і можна замість ніжного нюду зробити смокі)

За таку бюджетну вартість - це суперова палетка, яку не шкода в разі чогось і розбити, чи використати. Бо коли купляєш щось дорожче, обов'язково стає шкода користуватись і бережеш до якихось невідомих кращих часів.

Тому сміливо можу рекомендувати і бренд, і палетку. Але, радила би подивитись відео-огляди на ютубі щодо конкретної палетки, оскільки в них можерізнитись якість. І от якщо в цій лише один невдалий відтінок, то в інших може бути 3-4-5. Тому, будьте уважними)