krislemly

Мій топ бальзамів для губ.

Мій топ бальзамів для губ.

Привіт-привіт)

Сьогодні розкажу про мої улюблені бальзами для губ. Взагалі різні бальзами та помадки, це той косметичний продукт якого в мене багато самих різних марок але серед них є найулюбленіші, про них і поговоримо.

На першому місці в мене улюбленець Carmex, його я вже купувала разів напевно з десять точно і буду продовжувати це робити. Пробувала в різних форматах: в тюбиках, баночках, стіках. Та з різними смаками, але як на мене той що оригінальний має дуже специфічний аромат тому його обхожу стороною. Кармекс буквально за ніч реанімує губи. Він дійсно є лікувальним, прекрасно заживляє тріщинки або ранки. Але не рекомендується використовувати його частіше 2 разів на день. Як бачите в мене є стратегічний запасик (я просто трішки плюшкін😂).

На другому місці в мене відтіночні бальзами від Nivea. В мене з вишньою та полуницею. Хочу ще спробувати з ягодами, там вже більш насичений колір. Я використовую ці бальзами в ті дні коли не хочеться наносити помади або блиски. Плюс вони гарно зволожують та дуже комфортно відчуваються.

І на третьому місці бальзам Bi-es Chupa Chups. Це просто ностальгія за дитинством. Схожі помадки думаю були у всіх. Аромат теж як з дитинства. Але цей бальзамчик гарно захищає губи від обвітрювання в зимовий період та зволожує.