Vikulyk

Yves Saint Laurent це дійсно ти?

Yves Saint Laurent  це дійсно ти?

В мене є достатньо їхньої косметики і помади є, багато чого мені довподоби.

Тут гарно виглядав відтінок 12 в пробнику, думала, що буду ним користуватись, але тепер думка змінилась.)

Я почну з відтінку, який найбільше мене засмутив! Це "11"

Чому?)

На промо фото помади виглядають дуже глянцево, а в результаті я отримала кремову помаду, коли ж вона всідається, то стає матова І тінтує.

В процесі носки ця помада так некрасиво розмазується, що просто і це без перекусів. Фото в загальному образі підтверджують.

ОМГ, яка вона не гарна(

Другий відтінок, який теж мене "приємно" вразив "12".

У блістері виглядає нюдово-персиковим, а на ділі я отримую щось барбішне))

Ще одне повне розчарування!

Далі вже трохи краще, адже відтінок n1971 веде себе краще і виглядає значно симпатичніше, принаймі він мені личить, я в зеркалі була задоволена дивитись на своє відображення, але післясмак від попередніх...

І найгарніший тут червоний, він дійсно майже такий же глянцевий, як на промо фото і дуже гарний, жаль останнім часом не ношу такі.)

Доречі помади досить комфортні, навіть немає натяку на якусь сухість.

Висновок!!

Я дуже рада, що спробувала пробники, згадуючи мій настрой на повнорозмір, то би було вкрай неприємно заплатити більше 1000 грн за це!! Якось не тішить, коли на промо сяюча помада, а я отримала кремову.) Якість помади десь на рівні ейвон, особливо перших двох відтінків, ну останній червоний має гарну текстуру, але носити його не буду ще довго думаю, тому не рекомендую.

08 червня, 2023
Vikulyk
08 червня, 2023