Ветеран моєї колекції палітр
Одна з найбільш стареньких палітр і найбільш часто використовуваних) 6/10
Я поставила 6/10 не тому, що вона погана, а тому, що вона не дуже універсальна та не підійде для професійного користування чи людей, які очікують, що за 100 грн куплять палетку по якості як за 2000 грн.
Але, враховуючи, що я нею користуюсь щодня і люблю її за універсальність, для мене суб'єктивно це 10/10.
✅ базові відтінки
✅ поєднання матових, сатинових та шимерних текстур
✅ можливість створення як теплого, так і холодного макіяжу
✅ низька вартість
✅ непогана пігментація
✅ доволі повільний розхід
❌ можуть скатуватись без бази
❌не ідеальна тушовка, якщо мова про якісь надскладні градієнтні макіяжі. В рутинній практиці - жодних проблем і ні разу не стикалась.
❌ можливо недостатня пігментація для екстрасмокі макіяжів
❌ певна крейдовитість відтінків (але це скоріше особливість, а не мінус, бо можна нашарувати спокійно відтінок і не зіпсути зі старту макіяж).
Зазвичай мій щоденний макіяж очей виглядає наступний чином:
- бежевий відтінок в складку
- можу трошки додати коричневого для більш інтенсивного затемнення
- темно-коричневий на нижню повіку(Раніше я це промальовувала олівцем, давало чітку негарну лінію і наче підвішувало очі за ниточку, бр, а тінями виходить плавний розтушований нижній контур, наче ваша власна тінь від вій, дуже гарно і плавно)
- якийсь блискучий відтінок на цілу повіку. Часто даю з кремових тіней від Maybelline (або бронзовий, або з рожевинкою, або хайлайтерний світленький https://club.makeup.com.ua/post/10190/), або з цієї палетки, або з якихось інших, в мене ще є достатньо сяючих однушок, або ще в рази спрощую все і просто наношу хайлайтер)
- стрілочка гелевою підводкою
В цілому ця палетка спокійно перекриває всі мої базові потреби для щоденного мейку. Вона невеличка, для нюдового мейку - просто ідеальна, зрештою це видно, бо три відтінки якими я щоденно користуюсь вже мають протерту дзюрку.
На базі- тримаються без проблем, але на глембішній базі можуть збиратись в складці, особливо в теплу пору, тому я перейшла зараз на артдеко (https://club.makeup.com.ua/post/9990/) і з нею все ок.
При нанесенні тіні можуть зовсі трошечки осипатись вниз, але без слідів змітаються пензликом.
В цілому, якби я не була плюшкіним, то цією палеткою можна зробити і вечірній мейк теж, і щось подібне на смокі.
Щодо кольорової гами, то тут можна зробити, як нейтрально коричневий, більш тепло-коричневий, мейк, який ідетрошки в рожевинку, бо середній відтінок у верхньому ряду має трошки рожевинку, а середній серед темно-коричневих насправді темно-баклажановий. Тому палетка супер, бомба-ракета, я її купувала, або десь за 80 грн, або за 120, вже точно не пам'ятаю, бо це було кілька років назад.
Матові відтінки доволі непогані, але світлих в свотчах практично і не видно, 3-4 ніжно-сатинові, хоча їх можна прирівняти до матових, бо це ледь невагоме сяйво, і тут на мій подив доволі класні, металічні шимери з нижнього ряду маслянистої текстури. В них немає якихось окремих блискіток, але дають дуже гарне, рівномірне сяйво. Є прохолодний коричневий, сріблясто-бежевий та золотисто-бронзовий. Відтінки різні, відповідно і мейки можна також урізноманітнювати.
Зараз її вже не купити, але в цілому можу рекомендувати спробувати вам палетки цього бренду, оскільки вони дуже бюджетні, функціональні і можна затестити іпосвотчити, що дуже зручно)
Коментарі (0)