Тетяна Супронюк

Масло-блиск для засмаги "Gold shimmer" SPF8 Біокон

Масло-блиск для засмаги "Gold shimmer" SPF8 Біокон

Засоби для засмаги від бренду Біокон обираю для себе вже багато років. Для мене це незмінна класика влітку.

В цей раз вирішила обрати масло-блиск для засмаги з шимером.

  • Формат засобу - масло-блиск. Це рідка олійка з дуже делікатними золотими мікроблискітками. Цього блиску дуже багато, але він елегантний. Сяйво з космосу видно не буде. Він дає неймовірний ефект мерехтіння на шкірі. Перед застосуванням необхідно добре збовтати засіб, щоб нанесення було рівномірним.
  • Захист від сонця дуже слабенький, але він є. Як заявлено виробником, засіб захищає від UVA та UVB випромінювання, коефіцієнт захисту SPF-8. То ж, це засіб не захистить від опіків на сонці, потрібно бути обережними.
  • Аромат класичний, притаманний засобам Біокон сонцезахисної серії
  • Нанесення на шкіру. Дозатор хороший, не плюється, видає олійку рівномірно. Не дивлячись на те, що це олія - засіб не залишає жирної плівки на тілі після нанесення.
Масло-блиск для засмаги "Gold shimmer" SPF8 Біокон

Звичайно, ці блискітки довго на тілі не протримаються. Вони витираються при контакті з одягом чи змиваються водою. Але, саме нанесення на тіло - це особливе задоволення. Зручний дозатор забезпечує рівномірне нанесення, мільйони блискіток рівномірно лягають на шкіру, шкіра доглянута і м"якенька. А класичний аромат засобу Біокон переносить думками у відпустку на узбережжя моря, навіть якщо ти вдома. Обожнюю!