Viabeauty Collagen series
Тканинні масочки для сяйва та зволоження
Факти про тканинні маски з просторів інтернету :
Тканинна маска- надефективна річ у домашній косметичці! На відміну від інших видів масок, вона має підвищену концентрацію активних інгредієнтів і як справжня експрес-косметика здатна терміново привести шкіру до ладу.
Вранці маски тканинні для обличчя виконують чудове зволоження, вирівнюють тон та готують обличчя до нанесення макіяжу. Ввечері усувають втому, освіжають й реалізують належну підготовку до сну.
Я дуже полюбляю такі масочки. Намагаюсь користуватися 2 рази на тиждень. Тримаю 20 хвилин,іноді навіть довше.Мені до вподоби масочки фірми Viabeauty. В них зручне лекало,вони мають багато сироватки (залишається ще на декілька днів).
Деякі дівчата користуються декілька разів,але я особисто саму тканинну маску викидаю. Лише іноді користуюся сироваткою,яка залишилася(кладу в холодильник). Ціна теж дуже радує.
Чесно кажучи,не всі мені підійшли.
Я напишу про ті,які мені дуже подобаються по відчуттям і результату.
Тканинна маска для обличчя "Ультразволоження" з екстрактом лохини (один із фаворитів)
-дійсно дуже зволожує (іноді навіть не хочеться наносити крем після)
-пом'якшує
-трохи тонізує
-має приємний аромат
-шкіра виглядає доглянутою після
Маска для обличчя "З фільтратом равлика"
Зараз у мене немає фото цієї масочки. Але я її купую частенько.
-охолоджує
-дуже зволожує
-відбілює шкіру
-шкіра виглядає відпочившою
-запах нейтральний,ненав'язливий
-у мене немає потреби наносити крем після,бо шкіра дуже зволожена
Маска для обличчя "Тибетські трави, живлення та оновлення"
-зволожує
-трохи присутній ліфтинг
-освіжає
-але після хочеться нанести крем
Тканинна маска для обличчя з екстрактом інжиру та вітаміномС
-знімає запалення
-вирівнює колір
-зволожує
Особисто як я почала ними користуватися,помітила що шкіра більш зволожена .Звичайно зморшки на місці,але не такі помітні це факт. Взимку раніше користувалася дуже жирними кремами. Цієї зими ця необхідність пропала. Можливо співпало,не знаю.
Висновок: тканинні маски точно не будуть зайві в догляді за шкірою. Вони дуже добре зволожують. А зволожена шкіра-це шлях до збереження молодості та пружності шкіри. В них зручно,після них відчуття що ви відпочили. Шкіра дуже зволожена,доглянута та свіжа. Звичайно ефект короткотривалий,але нічого немає такого,що триває вічно.
Головне робити такі масочки регулярно,не лінитися. І звичайно правильно їх підібрати.
Коментарі (0)