Blondie_rs

Легкий сонцезахисний флюїд від Seventeen

Легкий сонцезахисний флюїд від Seventeen

Вітаю вас у своєму профілі! Сьогодні хочу розповісти про свій досвід користування флюїдом від Seventeen.

Цей бренд в мене ще донедавна асоціювався лиш з декоративною косметикою, проте, вони значно розширили асортимент з того часу, як я вперше про них почула.

Перше, на що я звернула увагу - так це на доволі сильну віддушку. Вона мені точно нагадує якийсь парфум, але я досі не можу пригадати, що це. Дуже теплий запах солодкої ванілі з квітковим шлейфом. І я скоріше б назвала це мінусом, адже для спеки солодкий аромат на обличчі - така собі ідея. Але комусь таке й може подобатись, бо пахне доволі відчутно і я навіть плутала з парфумами, наче я їх вже нанесла. А потім згадувала, що це флюїд.

Тому, оскільки сонцезахисний показник тут SPF30, то беру його на дні з хмаринками, а на сонячні дні - SPF50+ без запахів.

Продукт йде в коробочці. Баночка має місткість 35 мл та такий цікавенький носик для більш зручного нанесення, а також виготовлена з біорозкладного пластику.

Текстура доволі рідка, але не надто водяниста, щоб одразу розтікатись по руці. Схожа на есенцію. Добре розподіляється, швидко впитується та не залишає білих розводів.

На обличчі поводить себе комфортно. Не залишає ніякої липкості, посушливості. В міру живильний, дуже приємний по відчуттях на шкірі. Віддушка не "дусить", але відчутна. Добре підходить під тональний, єдине що рекомендую після кожного шару догляду почекати 5-10 хвилин, інакше все буде скочуватись.

Під сонцезахист також наношу зволожуючий гель, адже повністю замінити живлення шкіри SPF - не рекомендую. В дуже рідкісних випадках можна користуватись в такому плані, але після мого невдалого досвіду з MixSoon (коли я користувалась тільки сонцезахистом замість звичайних кремів) я таке не витворяю більше 😂

Отже, підсумую все, що хотіла б сказати про даний засіб. Він мені сподобався. Легкий, приємний, без липкості, посушливості. Єдиний мінус для мене - сильна солодка віддушка. В спеку ним користуватись точно не буду, а для похмурої погоди - в самий раз 😊