Hrystja_

Тут зібрано все те, чим я користувалася всю весну…

Тут зібрано все те, чим я користувалася всю весну…

Спочатку виставлю фото тих продуктів, якими користуюся постійно...і я, направду, не знаю, яка це вже по рахунку пачка чи банка .

1). Рідке мило Delamark... я його так часто купувала, що воно мені аж набридло🤣. Спочатку брало по 500 мл, а вже потім 1 л... так вигідніше. Тут повністю натуральний склад.

2). Тепер я знайшла заміну попередньому милу. Це рідке мило Comex. Тут теж натуральний склад, антибактеріальний ефект, запах просто неймовірний. Вже замовила його знову).

3). Дитячий гель & шампунь 3 в 1 Mild by naturals. Теж купила повторно. Натуральний склад, гарний запах, гарно піниться, не щипає очі.

4). Дитяча зубна паста. Xyli white. Я теж вже збилася з рахунку, дитина користується нею постійно. Дуже класний запах, гарне очищення, безпечний склад.

Тут зібрано все те, чим я користувалася всю весну…

1). Бальзам для губ Alverde. Користуємося всією сімʼєю, гарно захищав губи в період холодів. Натуральний склад

2). Нічний крем для лиця з ніацинамідом і Znpa Lapush. Це також досить достойний крем українського виробництва. Виконує свої функції сповна.

3). Ензимний пілінг Lapush. Пахне так, що хочеться зʼїсти. Гарно вирівнював тон шкіри, користувалася ним після курсу кислот. Залишала на вологій шкірі на 15 хв. Мені сподобався.

Сироватка з вітаміном С Yeouth. В складі вітамін С, Е, гіалуронова кислота. Дуде класно зволожує, вирівнює тон шкіри, бореться з запаленнями, не скатується. Не має запаху. Однозначно мій фаворит серед сироваток з вітаміном С.

Крем під очі Sveline з кофеїном. Тут 97% складників натурального походження. Ціна приємна. Хто шукає якийсь базовий крем для догляду, можна брати... в ролі зволоження. Інших чудес він не зробить, припухлість і синці теж не забере.

І антиперспірант Schmidt's. Я його брала через натуральний склад. Це друга банка. Спочатку був з жасмином, дуже сподобався, класний запах. А цей чомусь не зайшов... запах не відчувається, сильно висаджує одяг, висока ціна. Тепер знайшла класну альтернативу, тому більше купувати не буду.