Коваль Анна

Дієві SOS засоби проти акне💥

Дієві SOS засоби проти акне💥

Мабуть, багато дівчаток, особливо хто ходив до косметологів з проблемою акне в 2010-х, пам‘ятають популярність «болтушок», які вони рекомендували, продавали та які можна було зробити самим. Я їх обожнювала! Для моєї жахливої підліткової шкіри це було просто спасінням. Однак з часом з‘явилися нові засоби і про ці прості, дешеві, але ефективні «болтушки» забули. І ось через стільки років я знайшла їх аналог! Тільки вже у красивій баночці і за більшу, але все ж доступну ціну.

Придбання цих продуктів співпало з сильним загостренням висипань на спині. У мене ця зона то більш, то менш проблемна і я звикла просто перечікувати та не зважати, оскільки зазвичай це ненадовго. Однак час йшов, а ставало лише гірше. Дрібні прищики та великі підшкірники лише збільшувалися у кількості, звичайний тонік не давав ефекту. Як же мені пощастило натрапити на цей! Всього за ніч я помітила, що запалення зменшилися, нові перестали з‘являтися. А всього за декілька днів вони пройшли, шкіра заспокоїлася та повернулася до свого нормального стану.

Через певний час мені довелося його випробувати і на лиці. Коли довелосся рятувати і від запалень, і від того, що я не стрималася і наколупала🤪 Прокинулася я з на диво хорошою шкірою та заспокоїними висипаннями. Також на обличчя я вже використовувала і локальний засіб, аби допомогти підсушити глибокі прищі. І це знову подіяло, не викликаючи при цьому роздратування чи пересушення.

Він відносно невеликого розміру, але оскільки ним і не треба користуватися постійно, вистачить на достатній час. Зручний дозатор, виливає якраз скільки необхідно на один раз. Склад суперовий, безвідмовно діє на шкіру! Єдиний нюанс - скоріш за все через цинк залишає на шкірі білий слід, тому бажано використовувати на ніч. Я зверху покривала легким зволожуючим кремом, аби уникнути пересихання, дієвості це не заважало.

Я вже давно шукала подібний продукт, оскільки аналогічний від Holyland став надто дорогим, а чогось такого дуже хочеться, коли необхідно заспокоїти підшкірник. Як на мене, цей засіб навіть ефективніший за свій дорожчий аналог! Заява щодо «дії за 1 ніч» на упаковці - не просто маркетологічний хід . Звісно, він не звикне в нуль за декілька годин сну, але запалення блокується та проходить на порядок швидше, ніж без засобу. Важливий нюанс щодо нанесення: продукт НЕ потрібно збовтувати, лише обережно занурити до кінця ватну паличку, саме в такій послідовності переходу активних речовин на шкіру, отримується необхідний ефект.