Елена

Крем для безпечної засмаги "Надвисокий захист" SPF 50+

Я раніше використовувала санскрін тільки у відпустці. Але десь кілька років тому почала *розумнішати* замислюватися над захистом шкіри навіть в умовах міста. Літо в нас пекуче, сонце активне. Для захисту почала використовувати залишки крему, які залишились після відпустки.

Що я хочу вам сказати? Це однозначно робоча кобилка 😎 Добре захищає шкіру, зволожує, швидко вбирається. Наношу десь за 20 хвилин до виходу. Подобається те, що шкіру не жирнить. Мій санскрін для обличчя дає куди більшу жирність, ніж цей крем 🙄

Аромат відчутний, але мені не заважає. Розподіляється по тілу добре. Якщо знаходжусь на сонці довгий час, могу поновити через декілька годин. Також проводила експеримент з обличчям, коли треба було вибігти на годинку, а танці з бубнами зі звичним санскріном для обличчя влаштовувати не хотілося. Так, вибілує, але хвилин через 10-15 цей ефект зникає. Шкіру не обтяжує, поглинається швидко. Залишає після себе блиск, але не критично. Єдине що, був дискомфорт з очима. Тому, для чутливих краще шкіру навколо очей оминати. Особливо, коли в сонцезахисних окулярах.

Вважаю експеримент вдалим. Особливо подобається доволі демократичний цінник на продукт. Рекомендую!