Vichy Deodorant Anti-Transpirant
Який варіант обрати?
Користуюсь дезодорантами Vichy вже декілька років, серед них знайшла свої фаворити.
Vichy Deodorant Anti-Transpirant Spray 48H
Найгірший з цього тріо
Почну з позитивних моментів - спрей має приємний аромат і легко наноситься на шкіру. Але, на жаль, саме в питанні тривалості захисту є деякі проблеми. Після всього кількох годин використання, дезодорант ніби втрачає свої якості.
Vichy Deodorant Anti-Transpirant Spray 48H є досить не бюджетним. І врахо вуючи, що він не забезпечує повноцінний захист протягом 48 годин, не рекомендую його для придбання.
Vichy Anti-Transpirant 48H2
Найперше, важливо зазначити, що він дійсно тримає свою обіцянку - гарно захищає, хоча це точно не 48 годин, скоріше напевно 24.
Має дуже приємний свіжий запах. Саме цей дезодорант один з небагатьох який не викликає у мене подразнення, за це він мені полюбився і вже протягом багатьох років користуюсь саме ним.
Він також не залишає жирного або липкого відчуття на шкірі, що є великим плюсом.
З недоліків, довго висихає, так як це рідкий кульковий дезодоран.
Vichy Stress Resist
Vichy Stress Resist - дезодорант, який обіцяє боротися зі стресом і захищати від поту. І вперед скажу, що він справді вражаючий!
Використовую його у супер спекотні або напружені дні. Основний аспект, який мене зацікавив, це його заявлена здатність боротися зі стресом. Часто стресові ситуації супроводжуються підвищеним потоутворенням, тому мати дезодорант, який може допомогти у таких моментах, - це справжня знахідка. І Vichy Stress Resist дійсно з цим справляється! Навіть у найнапруженіші моменти, він забезпечує надійний захист від поту.
Не можу не згадати про його аромат. Він має свіжий і приємний запах, який тримається протягом усього дня.
Але не радила б використовувати його на кожен день, адже може трохи пересушити шкіру.
Коментарі (0)