Ksyposhka

Крем який піклується про водне середовище 🐳

Comfort Zone розробила водостійкий сонцезахисний крем широкого спектру від ультрафіолету для обличчя та тіла, який забезпечує захист шкіри і одночасно захищає водне середовище .

Якась іноваційна технологія з мікроцелюлозою для зниження % фільтрів .

Пишуть що екологічно чистий ,підходить веганам і має біорозкладну формулу без силіконів ,мінеральних масел ,штучних барвників та пігментів ,та без добавок тваринного походження .

Також має біорозкладні ароматизатори та упаковку яка 100% підходить для переробки

Ну що ж, звучить цікаво .

Перевірити як він впливає на середовище я не може ,а як на шкіру так ,тож мої враження .

• Ідеально підходить для смаглявої шкіри, не схильної до сонячних опіків, або вже засмаглої шкіри 👌🏻
  • Засіб без віддушок але має легкий кремовий аромат і віддає трішки чимось солодким .
  • Крем трішки жовтуватого кольору .
  • Текстура наче легка але масляниста ,розподіляється по шкірі дуже легко .
  • Водостійка ,з обличча повністю можна змити міцеляркою .

Виробник пише що засіб підходить для усіх типів шкіри ,але для моєї комбінованої засіб дуже жирний .

Після нанесення крем залишає після себе жирну плівку на обличчі , яка у мене спочатку досить довго вбирається ,а на протязі дня шкіра починає дуже жирніти..

І якщо зверху наносити макіяж то він попливе.

Для тіла він мені сподовадся більше ,добре зволожує її.

Я зрозуміла що цей засіб саме для відпустки ,щоб ходити ото біля океану купатись ,засмагати ,а не ходити з ним на роботу 😂

Звістно плюс що крем водостійкий ,пишуть що 60 хв можна купатися .

Але поки що ,я можу ним тільки плечі мазати від засмаги ,або відкласти і мріяти про відпустку ,щоб хоча б сходити на місцеву річку і повалятись на сонці 😅