Kizza

Мої нюдові помади ч 2

Мої нюдові помади ч 2

Окрім свотчів за різного освітлення додаю світлину, як дані помадки змиваються 😉

А першу частину великого затесту можна глянути туть: https://club.makeup.com.ua/post/12062/

Мої нюдові помади ч 2
Мої нюдові помади ч 2

Любов і ненависть в одному флаконі. Приємний холодний рожевий нюд. Має пудровий дорогий аромат. Класно наноситься, не розтікається. Але вона гірка на смак, прям відчутно гірка. А ще це виявилась не просто матова помада, а помада-тінт. А і так, вона не застигає. А тінт в неї доволі сильно рожевий, і дуже стійкий. Так він змивається, але доволі важко. Чесно, фарбувалась я нею разів 6 чи 7, рука не тягнеться через гіркий смак та цей яскравий тінь, якому позаздрять деякі корейські засоби. В її захист можу сказати те, що вона сама по собі тонко лягає, майже не відчувається і приємно пахне. Може трошки підсушити, але Сахару принаймні мені не робить. Але тінт і смак для мене поки непереборні. Плюси - колір,ціна. Мінуси смак і тінт.

Доречі wowmom писала детальний огляд такого ж тінту, то ж ви можете порівняти наші враення від нього)))

Про цю помаду я вже писала. Прочитати туть: https://club.makeup.com.ua/post/9243/ Їй бренд зробив ребрендинг, тому про нову версію нічого сказати не можу. Це ультимативно матова помада, що при неналежній підготовці підкреслить рельєф губ. Це моя третя помадна одиниця, є ще одна в закромах. Тому нову версію я ще довго не буду пробувати. Моя ❤️. Я її можу носити цілий день без додаткового нанесення, навіть без підкладки у вигляді олівця. Не розтікається, не сушить, але може бути трохи пластиліновою на відчуття. Мінус - неможливо купити🥲

Це теж моя улюблениця, про неї писала докладніше туть: https://club.makeup.com.ua/post/8093/

Чим я думала, коли купляла цей колір не знаю, бо колір, як би то так сказати какао з молоком🤣🤣🤣 але я її ношу коли вона підходить під макіяж. Суперстійка помада, коли висохне переживає навіть перекус біляшами. Змивається неохотно і ще пару днів може "радувати" собою в зморшках губ. Наносити треба акуратно, бо може трохи розтікатись. Аромат приємний карамельний. Колір "на любителя". Папірчик з "дупки" туби я загубила, але це відтінок Loyalist. Ця штука може добряче висушити губи, тому і до неї і після треба піднатиснути на доглядові засоби. Її можна нанести і тоненько і жирненько, особисто я роблю 2 тонких шари. Плюси - залізобетонна стійкість. Мінуси - висушує губи і важко змивається.

Глухоматова помада-олівець, що має дуже шикарний колір. Я про ці помадки писала і з ними в мене теж були перипетії. Але її краса на губах перекреслює всі мінуси. А саме - я була в дикому шоці, коли при нанесенні відчула ментол на губах. Ніде не заявлялось, що це плампер, чи що воно повинно мати "крижаний" ефект. І це збило мене з пантелику, бо матові помади і так доволі важка і висушуюча субстанція на губах , а тут ще і ментол "як здрастє". Але потім трошки звикла до цього і воно вже мене не лякає. Носиться дуже круто, навіть без олівця, бєляш скоріше за все не переживе. Але навіть якщо цю помаду з'їсти - на губах формується приємний ефект "омбре" то ж якщо ви забули цю помаду взяти з собою - просто можна нанести бальзам чи блиск і буде виглядати доволі непогано. Плюси - колір, форм фактор. Мінуси - ментол в складі.

Докладніше туть: https://club.makeup.com.ua/post/8247/

Відтінок -09 Rose Stiletto. Це дуже, прям ДУЖЕ класна приємна кремова помада. Я її таскала не виймаючи з бананки десь півроку. Вона тонка, приємна, зволожуюча з ледь видним шимером. Губи робить "дорогими" та доглянутими. Її користую з великою повагою і акуратністю бо дуже не хочу щоб вона закінчилась😅. В неї самі плюси, окрім одного - а р о м а т. В першій частині лаялась на аромат бабкіной троянди - тут та ж сама проблема. Ну не подобається мені цей запах. Ну ось "невивожу" я його. Хоча на губах вона мені пахне хвилини 2-3 і я вже цього запаху не відчуваю.

Тут на перше місце я поставлю Lancome та малютку YSL, бо не можу нічого з собою вдіяти - люблю їх і рука до них тягнеться. Друге місце розділять Maybelline та NYX через свої певні іноді некомфортно особливості. Однозначний провал по свіх фронтах - це L'Oreal, бо ну як можна такий благородний нюд спортити таким жахливим кольором тінту...

Отже завдяки цьому топу я освіжила свої відчуття по кожній посаді і можу точно сказати, що є три категорії даних помад:

Перша категорія - люблю, рука тягнеться, користую:

Обидві Lancome, Maybelline Color Sensational, Nyx Lingerie Push-up, малютка YSL. Вони регулярно всі переселяються в бананку і наприкінці тижня я їх переселяю назад до їхнього контейнера😅 Ще таскаю малятко Bobbi Brown, бо вона легка в користуванні і має чудовий колір але її не так сильно люблю.

Друга категорія - люблю, користую але рука не дуже тягнеться.

Тут оселились дві YSL Slim та Maybelline super stay matte ink . Чому тут? Бо у YSL випадають стіки тому їх особливо не потаскаєш без шкоди для помади, а Maybelline без дзеркала "на ходу" не поправиш, тому намазався і ходи так цілий день. А якщо ти вмудрився якось це покриття пошкодити - то тобі майже нічого не допоможе, бо змити в польових умовах її можна виключно з губами, а нашарувати акуратненько не вийде.

Третя категорія теж люблю, але рука не тягнеться, віддати якось рука не підіймається:

L'Oreal Rouge Signature це провал як стійка матова помада, це провал як тінь, це провальний продукт в цілому. Тоненький олівчик Maybelline Color Sensational Ultimatte прикольний, але при всьому різноманітті помад в подібному кольорі він програє і у відчуттях на губах і по стійкості. Чому не віддам - першу, бо там негігієнічний аплікатор що при нанесенні торкається до слизистої. Чому другу - бо вона трошки пожила на життя і втратила свій товарний вигляд плюс її вже менше половини, тому вона ще й доволі стара.

Дякую за увагу 🥰🥰🥰