alena.rosee

Викидушки

Викидушки

Декілька порожнвх пляшечок )))

  1. Гель для гоління Ейвон - мені подобається багато товарів Ейвон за своєю якістю, але цей гель наче і хороший по якості, але чогось не вистачає. Густий, лезо скользиьь добре, але не сподобався аромат (пахне пластиком та якскраво блакитний колір , який нагадує стандартні чоловічі гелі), можливо я звикла до мега ароматних та кольорових гелей (наприклад Balea) 🤷🏼‍♀️
  2. Лосьон тонік Hirudo derm - про крем я писала колись , мені він дуже подобається та я придбала другий флакон . https://club.makeup.com.ua/post/1181/ Але тонік не дуже сподобався . Він обіцяє і матовість, і прибирати дрібні прищики, і чорні точки. Нічого цього на моій шкірі не робить, немає свіжості після використання , ще й липкий.
  3. Про шампунь я писала тут, шампунь дуже подобається ) https://club.makeup.com.ua/post/6986/
  4. Скраб для губ Lush - я мабуть в бренду Лаш спробувала все (такий я фанат) , маю своїх фаворитів, але зараз рідко купляю. Щодо скрабів для губ - так , вони всі відрізняються тільки кольором та смаком (лімітки та постоянки), мають класний ефект , добре полірують, губи після скрабу зволожені (були лімітки які красили губ, але то інша історія)) ), та ціна трохи кусюча - десь 400 грн за баночку .
  5. Інтимка Venus - часто беру такі, мальва , ромашка , евкаліпт - вони всі приємні в використанні , досить бюджетні , не викликають ніяких подразнень .
  6. Крем Sephora з пробіотіками - мабуть найкращій базовий крем ! 😍 Він мені попався в наборі , але спробував - прям закохалась! Текстура як збитий мус, не має аромату, не жирний , він одночасно і зволожує і живить , але зовсім не перегружає шкіру, вона не блистить . Гарно відновлює і після кислот, і після очищаючих масок, і просто як базовий крем . Дружить з макіяжем, нереально економний. Я точно повторю цю покупку ! 10/10
Викидушки
Викидушки