Натуральна міцелярна вода
індійські цілющі трави+екстракт лотоса чи справляється зі своєю функцією?(фото до та після застосування)
Міцелярна вода завжди має бути на моєму столі.Я дуже люблю фарбувати вії та коли приходить час змивати макіяж з очей,гель або пінка не справляється з цим.Тому перший етап очищення-міцелярна вода.В мене була в основному аптечна міцелярна вода,проте на сайті я натрапила на ось таку мініатюру від Comex(український бренд).
Яке враження після міцелярної води?
- Ціна:
Для мене плюсом є те,що на сайті можна придбати міні-варіант,щоб спробувати потрібно воно мені чи не моє.Якщо говорити про ціну,що за маленький об'єм,що за повнорозмірний об'єм все одно,Вас буде чекати дуже бюджетна ціна.
- Дизайн:
Біла пляшка з рожевою етикеткою,на ній намальоване зелене листя,тим самим натякають на натуральність цього засобу.
- Текстура:
Консистенція рідкої водички,як у звичайної міцелярної води.
- Аромат,колір:
Аромат незвичний,навіть важко з чимось порівняти його,але мені нормально.Так незвично,але для мене він не поганий.
На шкірі він не залишається.Колір міцелярної води прозорий,проте інколи з'являються бульбашки з пінкою,можливо це утворюється після збовтання води(якщо пляшку нахилити,коли потрібно відлити засіб на ватний диск)
- Дія:
Міцелярна вода добре справляється зі своєю функцією.Після нанесення на очі,засіб не викликає печіння,не викликає сухості шкіри та економно витрачається,навіть у такому маленькому об'ємі.
- У складі міцелярної води є:
- Екстракт лотоса
- Екстракт кокосу органічний
- Екстракти індійських трав
- Гель алое
- Молочна кислота кукурудзи
Засіб має органічний сертифікат,натуральний сертифікат,природні компоненти.
Нижче додаю фото до
На першому фото губна помада від Lamel
Фото після застосування Comex
На другому фото видно,як справляється міцелярна вода за одне протирання ватним диском,після другого протирання-від помади зовсім не залишається і сліду.Також спробувала змивати нею туш,міцелярка з нею впоралась.
Коментарі (0)