ksnklb

Бамбукові зубні щітки 🪥

Бамбукові зубні щітки 🪥
Бамбукові зубні щітки 🪥
Бамбукові зубні щітки 🪥

З дитинства навчили, що потрібно змінювати зубні щітки кожні 2 місяці)) Оскільки у мене немає проблем із зубами та яснами, то обираю щітки собі сама. Якщо у Вас є чутливість чи певні проблеми, краще проконсультуватися із спеціалістом. Здоров’я ясен та зубів дуже важливе 🦷

А тепер про щітку "Ніжність і турбота для ясен".

Це бамбукова щітка із м'яким рожевим ворсом. Колір вже трішки зліз і ворсинки "втомлені", але ще мають нормальний вигляд) Щітка без зайвих та додаткових "приколів", просто мила, зручна щітка для очищення. Із функцією очищення справляється добре, кровотечі чи подразнень не було. Спочатку потрібно було звикнути до меншого формату щітки, адже вона не така велика, як звичайні пластикові.

Бамбуковий корпус із часом розкладеться. Але за час користування ще не почав, немає ознак гниття, немає розкладання та утворення скалок. Хоча я і не дотримувалась зберігання у сухому місці, але все ок)

І отже, щіткою я задоволена, вона проста, зручна та очищує, більше мені не потрібно.

Наступною у користування піде Hawaii, що була у подарунок. До речі, у Viktoriz дуже часто така акція, тому звертайте увагу 😉

Ще можна зазначити класний дизайн коробки з-під щітки (зверху на кожній зазначено м'якість/жорсткість). Звісно, це не впливає на безпосередньо дію щітки, але мило🩷

Бамбукові зубні щітки 🪥
Бамбукові зубні щітки 🪥
16 червня, 2023
ksnklb
16 червня, 2023