Strange Love

В пошуках найкращої аналогової парфумерії: Parfumers World

В пошуках найкращої аналогової парфумерії: Parfumers World

Оптимізація сімейних витрат на фоні війни та будівництва котеджу змусила мене все частіше заглядати у бік аналогової парфумерії.

Я спробувала уже кілька різних брендів, сьогодні мова піде про Parfumers World. Як на мене, це найкращий продавець аналогової парфумерії з усіх, що мені доводилося тестувати.

Продавець має зрозумілі детальні каталоги продукції, тому обирати легко. Відправка відбулася на другий день після оплати. В посилочці мене чекали красиві скляні флакончики з якісними наклейками та назвами ароматів. Розпилювачі працюють дуже добре, не плюються, випускають хмаринку аромату дрібними краплями.

Мірилом для мене завжди є Kilian "Love Dont Be Shy". Це нішевий та не дуже популярний аромат, тому якщо навіть він схожий, проблем зі схожістю більш популярних парфумів не мало б бути. Та от у Parfumers World він ідентичний до оригіналу. Angel's Share, Soleil Blanc та Neroli Portofino також 1 в 1, треба бути парфумерним експлуатації ртом, аби вловити хоч краплю відмінностей. Інші придбані аромати я не мала змоги порівняти з оригіналом, на жаль.

Angel's Share
Яблучна шарлотка з корицею і коньяком. При цьому аромат не надто солодкий, я не назву його на 100% гурманським. Неймовірний та зігріваючий. На осінь/зиму саме те.

10/10

Love, don't be shy
Неролі, машмеллоу, рожевий перець. По-хорошому токсичний. Мій фаворит.

1000/10

Apple Brandy
На запах, як Jim Beam Apple. Аромат унісекс з нахилом в чоловічий. Чую кардамон, яблучну шкірочку та бренді. За 1-2 години з'являється мох та кедр. Віддала чоловіку, бо він не мій. Хоч і дуже красивий.

6/10

Beach Hut
Ух, запах соснової дерев'яшки, яку викинуло хвилями з моря на пляж. Аромат специфічний та не усім сподобається. Зазначений, як жіночий, проте я б посперечалася. Під настрій та обережно.

6/10

Neroli Portofino
Повне співпадіння з оригіналом. Ідеальний аромат на жарку погоду. Унісекс у всій своїй красі. Не знаю, чи існує більш вічноактуальний та довершений аромат цитрусових/білоквіткових. Проте він явно не для тих, хто звик до популярних нині солодких компотиків, в Neroli Portofino є специфічна гірчинка.

10/10

Bitter Peach
Пухнаста персикова шкірочка у коньячно-кардамоновому сиропі. Аромат не солодкий на диво. Десь віддалено чути м'якоть червоного апельсину. Аромат дуже цікавий і обов'язковий до ознайомлення.

7/10

Soleil Blanc
Не знаю, чи існує більш пляжний аромат. Біле Сонце - це кокос, іланг-іланг та бергамот. Запах дорогого сонцезахисту на розігрітій шкірі.

10/10

Лише 40 грн за 3 мл, майже 100% схожість з оригіналами, якісні атомайзери, а головне - феноменальна стійкість, як для аналогу. Чую їх на тканинах і волоссі навіть через 15-20 годин. Рекомендую!