M O N D ✨️

Чудодійний серум - рятівник для ніжної шкіри

Чудодійний серум - рятівник для ніжної шкіри

Так збіглося, що після хвороби шкіра повік стала надмірно сухою і жоден засіб не допомагав вирішити проблему. Саме тоді до мене дійшло замовлення косметики від VIBRANT GLAMOUR, серед якого був серум для області навколо очей. Цей засіб став маїм рятівником!

Серум - це концентрований, сильнодіючий засіб, який допомагає досягти вражаючих результатів у догляді за шкірою обличчя. Завданням серумів є насичення шкіри необхідними інгредієнтами.

Цей серум обіцяє покращити вигляд шкіри, зволожити, прибрати темні кола під очима та зменшити зморшки.

Баночка дуже зручна, вміщує 30 мл засобу. Завдяки дозатору можна розрахувати рівно ту кількість, яка потрібна для одного застосування.

Наносити рекомендується після очищення шкіри легкими масажними рухами. Серуми можє використовуватися як додатковий засіб догляду, але цей крем чудово показав себе і як самостійний засіб.

Текстура консистенції нагадує гель. Розподіляється і вбирається у шкіру досить швидко. Якщо порівнювати із сироватками: то не така рідка і не розтікається.

До використання шкіра була тьмяною, з надмірною сухістю. До речі, від цієї сухості не допомагав жоден крем: як аптечний, так і крем класу люкс. Серум опинився поряд дуже вчасно.

Після використання шкіра стала візуально свіжою. Лушпиння пройшли через тиждень. З перших застосувань крем показав себе добре (на чутливій шкірі). Задоволена результатом на 100%.

_____________

Серум для області навколо очей VIBRANT GLAMOUR Retinol Eye Serum

Чудодійний серум - рятівник для ніжної шкіри
Чудодійний серум - рятівник для ніжної шкіри