O’Ostah

Депіляція в душі з Veet

Депіляція в душі з Veet

Ще не так давно я кайфувала від наслідків лазерної епіляції, і для того, щоб вдягнути сукню чи спідничку, не мала робити зайвих рухів. Але йшов  другий рік без сеансів і я знову мушу робити ЦЕ. До бритви не можу повернутись психологічно, від воску почалось вростання, тому я дала шанс крему.

‼️Зауважу, що не всі волосинки на ніжках «прокинулись», а ті, що є, стали більш тонкими. Тому я не можу радити продукт дівчаткам із жорстким волоссям, бо не знаю чи спрацює‼️

Маркетологи бренду вигадали цікаву історію: крем діє, поки ви приймаєте душ. Просто наносите його на ніжки, а в цей час, наприклад, миєте голову. Це більше вигадка, ніж правда, бо під великим напором води крем  змивається. По інструкції наношу засіб на суху шкіру середнім шаром, чекаю пару хвилин, вмикаю воду і, не допускаючи потрапляння води на ноги, мию голову.

Після витримки (максимально - 10 хвилин) змиваю засіб губкою (жорсткою стороною) і насолоджуюсь гладкістю: до тижня - на руках, і 4-5 днів - на ногах. Проблема вростання волосся перестала турбувати вже після другої депіляції. Жодного подразнення, сухості шкіри чи дискомфорту.

Я спробувала всі варіанти крему, єдине, що їх відрізняє - це пакування та аромат. Тому раджу купувати той, що дешевше на сайті😉