Швець Карина🤍

Roses Vanille Mancera

Roses Vanille Mancera

Мої троянди не дочекалися замовлення з мейкапу для гарної фоточки семпл на їх фоні, тож вже як є))

Я вже писала про свою любов Vanille exlusive https://club.makeup.com.ua/post/11187/ - настільки полюбився мені аромат, що я взяла собі другий семпл і починаю відкладати гроші на 120 мл😂 в цей раз до нього рішила взяти на пробу Roses Vanille.

Взагалі моє знайомство з даним ароматом почалося давно - у подруги був повноррзмірний флакон, тож я його слухала часто, мала змогу поносити на собі, відчути сповна. І він завжди мені подобався.

Тому я подумала, що семпл точно в мене надовго не затримається навіть в літню спеку))

Але я розпакувала замовлення, одразу ж нанесла аромат на запʼястя і... він мене задушив.🙄

Тепер по порядку. Піраміда аромату:

Старт: Лимон і Водяні Ноти;

Серце: Троянда і Цукор;

База: Ваніль, Цукор, Білий Мускус і Кедр.

По-перше: моє сприйняття цього аромату дуже змінилося. Він дуже гучний, голосний, обʼємний... можна ще багато синонімів написати про нього, але ніякі слова не змінять того факту, що спочатку заходить цей парфум, а вже потім десь там на задньому фоні - ти. Він заполоняє собою просто ВСЕ. З однієї сторони це класно, я обожнюю стійкі парфуми. Але з іншої сторони - цей аромат, буквально як змія, душить свою власницю і всіх навкруги. Я чую в ньому спочатку цитрусові віддалені нотки, чогось водяного не чую, але можливо якась акватика проскакує - не розумію. Звичайно, королева тут троянда - але не чиста. Бо останнім разом чоловік дарував мені домашні троянди - і ото був аромат-розрив💔 от такі парфуми б я хотіла. А тут - аромат трояндової ефірної олії, голосний, різкий і для мене це мінус - бо він дешевить. Прям таких солодощів, про які всі говорять - для мене тут немає. Мені цей аромат не солодкий, він якийсь пряний, начебто там є трохи спецій. Ванілі, на жаль, мені також не поклали( можливо десь в закромах шлейфу - але все одна трояндова олія його перебиває. Мускус також тут зайвий, як на мене.

Хотіла сьогодні ж віддати подрузі - бо це нереально носити, але вирішила залишити до осені/зими і дати йому ще один шанс. Можливо, він захоче виправитись і наша любов повернеться - але я сумніваюся. Думаю, рано чи пізно цей семпл все одно перекочує в руки іншої власниці.

.