Макіяж пензлями з мого вішлісту🖌️
Цей допис я вже намагаюсь раз п'ятий написати. Але сподіваюсь він таки побачить світ нашої чудової спільноти.
Отже в даному наборі маємо 8 пензлів, що виконані с синтетичного ворсу у фірмовому двокольоровому виконанні (класична серія). Пензлики прийшли у пластиковій коробочці що розкладається. Після першого миття пензлики не розпушились і ворс не поліз.
Швиденько готуємо обличчя
- Вмились нанесли догляд+спф;
- Нанесли та розтушували ВВ крем, додали ВВ контур крапочками;
- Розтушували контур;
- Додали пудру (в мене розсипчаста);
- Домалювали брови.
RT 308
Це пензлик середнього розміру для тіней. Особисто в мене очі не дуже великі, то ж для мене цей пензель можна вважати трохи більшим за середній😂 Ним я оформила верхню складку доволі легко - бо він в міру пухнастий, в міру щільний має плоско- пухнасту форму. В принципі ми з ним подружимось ☺️
RT 332
Назва цього пензлика говорить про, що цей пензель для "розмазування" Він плоско-пухнастий має більш прямокутний краще аніж його попередник. Даному пензлю випала доля нанесення шимеру. В принципі він впорався, хоча зробив це доволі вуально. Хоча це я просто бібізяна і неправильно ним користуюсь😂 Буду шукати до нього підхід.
RT 307
Це більш плоский пухнастий пензлик який позиціонується як розтушувальний. Ну я не знаю, можливо, але в даному макіяжі я "припахала" до контурно-стрілочних робіт. Впринципі він впорався 😂
RT 310
Базовий пензлик для складки. Невеликий пухнастий середньої набитості пензлик-барильце. Ним додала сяйва в кутик ока. Впринципі універсальний пензлик з купою функцій але основне його призначення - тушовка. В мене подібні є - то ж це теж автоматично ❤️
Решта пензлів з набору
Залишилося 4штуки якими в даному макіяжі я не користувалась.
RT 312 - розділювач вій. Це металевий гребінець, яким прочісують вії, щоб позбавитись надлишків туші. Також бачила що ним іноді прочісують брови. Так як тушами я користуюсь якісними, а брів наполовину в мене немає, а те що є не птшніє супер густотою - то напевно цей пензлик буде стильним аксесуаром що просто гарненько стоїть серед інших пензлів.
RT 311 - це пензель для дрібних робіт. Стрілочки, там крапочки, фейсарт. Так як у мене в основному всі продукти сухі, а підводки мають свої вбудовані пензлі - то треба буде розжитись підводками в банках або дюралайном, або аквагримом щоб повністю протестувати даний пензлик.
RT 313 - скошений пензлик що на мою думку можна використовувати для направляння стрілок. Перший раз маю подібний пензлик - то ж буду шукати до нього підхід.
RT 304 невеликий факелоподіьний пензлик. Маю схожий і користую його для тушовки тіней. Це попадання 100% в мої уподобання.
Висновок
Отже з 8 пензлів мені 1 взагалі не потрібний, принаймі на той момент коли я пишу даний допис. Всі інші будуть з різною активністю користуватись в повсякденності. Чи рекомендую його - так, це чудовий базовий якісний набір пензлів, що буде радувати Вас протягом багатьох років.
Коментарі (0)