M O N D ✨️

Другий тюбик амінокислотної умивашки: плюси та мінуси

Другий тюбик амінокислотної умивашки: плюси та мінуси

Що змінилося з часом?

По-перше, дизайн упаковки. Початковий варіант мав не просто інший тюбик, а й постачався в коробці. Тепер же, засіб запечатано лише у слюду.

По-друге, обсяг зменшився, а вартість зросла. Тобто. потрібно дійсно любити цей засіб або потрапити на розпродаж, щоб вибрати саме цю умивалку серед інших.

Безсумнівно, головною перевагою є формула з амінокислотами, яка ніжно очищує і освіжає шкіру обличчя. Однак, склад не є 100% натуральним чи безпечним. Втім, як і більшість косметичних продуктів, включаючи аптечні.

Наносити умивалку рекомендується на вологе обличчя, збиваючи текстуру в піну, а потім змити водою. Текстура приємна, легка, ніжна... бульбашки не викликають роздратування. Є ненав'язливий аромат.

Використовую умивалку двічі на день: вранці та ввечері, а потім наношу стандартний догляд. Непогано очищає шкіру від залишків макіяжу.

Чутлива шкіра комбінованого типу прийняла відмінно. При використанні першого тюбика залишалася легка сухість, з другим такого немає. Тобто у різний час шкіра реагує по-різному.

Для одного застосування досить маленької горошинки, яка утворює піну. Варто пам'ятати, що обсяг невеликий, тому вистачить приблизно на місяць +/- кілька тижнів.

Загалом хороша умивалка, але враховуючи маленький обсяг, не саму бюджетну вартість і довгу доставку, можна знайти альтернативу і краще.

_______

Засіб для вмивання OEDO Amino Acid Bubble Moisturizing

Другий тюбик амінокислотної умивашки: плюси та мінуси
Другий тюбик амінокислотної умивашки: плюси та мінуси