Yuriivna 🌸

Захищаємо шкіру обличчя влітку

Захищаємо шкіру обличчя влітку

Сонячні промені мають дві сторони медалі.Чому так?

Сонце є для людини як другом,так і в певній мірі ворогом.

Більшу частину вітаміну D ми отримуємо завдяки впливу сонячного випромінювання.Звідси і його неформальна назва — «вітамін сонця».

А з іншого боку,ми маємо захищати свою шкіру від сонячного випромінювання,бо є люди,які мають дуже світлу шкіру,яка миттєво згорає на сонці.Також є той факт,що надмірне перебування на сонці без захисту може викликати,навіть онкологічні захворювання шкіри.Тому,коли я чую запитання знайомих "Чого ти така біла,ти що не загораєш?"-відповідаю одне й те ж саме,бо для мене це складно і може мати не дуже гарні наслідки.Тому,коли сонце активне,а це з 11.00 години дня до 16.00 години,я обов'язково наношу SPF крем,на обличчя та на тіло.

Тепер хочу поговорити про шкіру обличчя.Так,як від Yucos в мене є вже тонік,який дуже сподобався.Вирішила спробувати дений зволожуючий крем з антиоксидантами та з SPF-20.Що означає SPF-20?Це фактор захисту від UVB-випромінювання.Чим вища цифра,тим довше можно перебувати на сонці.Щоб дізнатися орієнтовний час безпечного перебування під сонцем, треба помножити значення SPF на 10,тобто якщо Spf 50,то можно знаходитись 500 хвилин,проте людям з дуже чутливою та світлою шкірою не рекомендується проводити саме 500 хвилин на сонці,періодично все ж таки заходити в тінь,або повторити нанесення spf.Даний крем треба застосовувати вже після основного догляду(очищення,тонізація,сироватка і т.д)

  • Перейду до аналізу крему від Yucos SPF 20
  1. Для мене завжди є плюсом те,що виробник випускає так звані саше(примірники).Так можно зрозуміти підійде даний крем чи ні.
  2. Текстура крему "жирненька",щільна,поживна.
  3. Крем має білий колір,також має приємний косметичний аромат.
  4. Після нанесення крем не залишає ні білих слідів,ні розводів,ні липкого шару.
  5. Навіть через свою щільну текстуру,крем чудово поглинається.
  6. Як щодо заявленого зволоження?Так зволоження є.Цей крем підійде більш сухій шкірі обличчя,аніж жирній,або комбінованій.Чому?Тому що через деякий час з'являється блиск на обличчі.Тобто зволоження є,крем добре поглинається шкірою,а ось якщо чекаєте матуючого ефекту,то його Ви тут не знайдете.
  7. Загалом крем сподобався та залишив гарне враження,якщо мала би сухий тип шкіри,то як мінімум спробувала цей крем в саше.

Захищаємо шкіру обличчя влітку