YuliHrytskoff

Однозначно найделікатніша пінка для вмивання з усіх, що в мене були!

Однозначно найделікатніша пінка для вмивання з усіх, що в мене були!

Підібрати засіб для очищення обличчя, який би ідеально підходив для чутливої шкіри - той ще квест! Адже хочеться знайти не просто якісний продукт, який буде ретельно очищувати шкіру і знімати залишки макіяжу, але й буте максимально делікатним та не подразнювати шкіру... А ще, хочеться максимально натуральний та безпечний склад, ну і ціна щоб була адекватною... Звичайно, вимог багато) Але мені таки вдалося знайти засіб, який відповідає заданим параментам і на даний момент являється моїм фаворитом - і це Рисова пінка для демакіяжу і очищення обличчя "Oryza" від українського бренду Agor, про яку я розповім у даному дописі.

Оформлення стандартне для такого типу продуктів - видовжений пластиковий флакон, оснащений помпою-піноутворювачем.

На обороті можна ознайомитися з відомостями про продукт від виробника. До речі, вся інформація українською мовою, що мене дуже радує)

Дозатор працює добре, не заїдає, не ламається на протязі всього часу користування засобом. Для зручності має ребристу поверхню, щоб не скользив пальчик під час натискання на помпу, якщо брати флакон мокрими руками.

Загалом, оформлення доволі простеньке, але мені подобаається - такий собі практичний мінімалізм.

От що мені найбільше подобається в продукції від Agor (я і раніше користувалась деякими засобами даної ТМ)- це чудовий, абсолютно натуральний, я би навіть сказала - органічний, склад засобів з великою кількістю активних компонентів натурального чи рослинного походження. От і склад пінки для вмивання - для мене ідеальний! Основу складає низькомолекулярний екстракт цільного зерна чорного рису; а далі - гліцерин, бета глюкан вівса, інулін, олія шипшини, мікровіск троянди; гліциризинова, фітинова, янтарна кислоти; ніацинамід (вітамін В3) та інші корисні для шкіри компоненти. І ніяких барвників, консервантів, ароматизаторів, стабілізаторів, парабенів чи інших потенційно неприйнятних для чутливої шкіри компонентів. Дуже порадувало, що пінка не має ПАР з низькою молекулярною вагою і не руйнує епідермальний шар. Погодьтеся, такий склад не може не радувати і знайти аналогічний, навіть із продукції значно дорожчого сегменту, буде вкрай важко!

Консистенція. Сам засіб у флаконі - це коричневого кольору рідина, що піниться. При проходженні через дозатор набуває форми піни. Пінка утворюється легенька, повітряна, не дуже пружна, але форму тримає, у рідину назад не перетворюється.

Колір. Як зазначила вище, у флаконі - це рідина прозоро-коричневого кольору, після проходження через піноутворювач - піна нерівномірного білого кольору з вкрапленням коричневого - дуже незвично та цікаво дивиться!

Запах. Дуже приємний! Легкий, ніжний, але доволі виразний - мені пахне трояндами з медом. Аромат пінки деякий час зберігається на шкірі, проте не довго.

Змивається пінка дуже леко та швидко.

Перш ніж розповісти про результат від пінки для вмивання, скажу декілька слів про свою шкіру. А вона в мене комбінована, в холодний період року більше схильна до сухості, в теплий - до жирності; чутлива, часто бувають лущення, інколи почевоніння, на непідходящу косметику (особливо на засоби для вмивання) - стянутість, дискомфорт, іноді - висипання.

Раніше пінку для вмивання використовувала тільки для вечірнього очищення обличчя, але так було до того, як я спробувала пінку від Agor - тепер очищую обличчя з її допомогою і вранці, так як вона просто мега-деліканта і не викликає жодних неприємних відчуттів.

Пінка дуже добре очищує шкіру від забруднень - від себуму, залишків декоративної косметики, пилу, поту... Я вмиваю нею і шкіру обличчя, наносячи також і на очі (вона не викликає печіння чи подразнення) , і шию та зону декольте. Після використання пінки шкіра ніжна, бархатиста на дотик, матова, пружна, але, при цьому, абсолютно не пересушена і не стянута. Я спокійно можу нею вмитися і не бігти відразу наносити крем на обличчя (як це у мене буває від більшості інших очищувальних засобів для обличчя), так як пінка не викликає жодних неприємних відчуттів - відчувається тільки чистота та комфорт.

Алергії, подразнення, висипань, сухості, лущення чи будь-яких інших неприємних відчуттів пінка у мене не викликає.

На рахунок зняття макіяжу. Виробник зазначає, що пінка призначена не тільки для вмивання, але й для демакіяжу. Тут я скажу от що - залишки макіяжу пінка розчиняє добре, так само добре змиває попередні засоби для очищення і демакіяжу - гідрофільне масло, міцелярку, але чи справиться вона із, наприклад, водостійкою тушшю, сказати не можу, оскільки знімаю макіяж спеціалізованими засобами і знімати косметику тільки пінкою вважаю недостатнім та неправильним.

Підводячи підсумки, скажу, що Рисова пінка для демакіяжу і очищення обличчя Agor "Oryza" мені надзвичайно сподобалась! Вона дуже делікатна, абсолютно не сушить та не стягує шкіру, але, при цьому, очищує відмінно, а склад - взагалі ідеальний! На даний момент - ця пінка мій фаворит серед засобів для вмивання! Звичайно, я люблю експериментувати і пробувати нові засоби, але думаю, що до даної пінки я всеодно буду повертатися часто! Якщо у вас чутлива, чи схильна до сухості шкіра - щиросердечно рекомендую спробувати дану пінку для вмивання! Але, для любителів очищувати шкіру обличчя "до скрипу", дана пінка може видатися дещо заслабкою...