YuliHrytskoff

Аромат розкоші. Аромат достатку... Так пахне успішний і впевнений у собі чоловік!

Аромат розкоші. Аромат достатку... Так пахне успішний і впевнений у собі чоловік!

У справжнього чоловіка, успішного, впевненого в собі, до того ж, вміючого влюбляти в себе всіх, хто перебуває в його оточенні, має бути свій аромат, який не залишить байдужим нікого! Неординарний, незабутній, статусний... Такий, який можна "вдягнути" і на дружні чоловічі посиденьки, і в офіс, де живе строгий дрес-код...

Все, що створює легендарна іспанська торгова марка Prada, відрізняється вишуканістю та елегантністю. Це стосується й інтригуючої парфумерної симфонії L'Homme Intense. Протестувавши аромат у "Брокарді", я просто закохалася, настільки він був чарівним! Звісно, ​​я не втрималася і купила чоловікові його у подарунок до Дня всіх закоханих (це було вже багато років тому назад). Боялася, що чоловікові може аромат не сподобається, адже він звучить дуже неординарно: така собі ідеальна квінтесенція східної припудреної солодкості, шкіри та бобів тонка. Але мій страх був марним, - аромат на чоловікові відкрився дуже благородно та сексуально! Як на мене, це найбільш компліментарний чоловічий парфум, який я тільки чула! З тих пір це його улюблена парфумована вода, яка постійно має бути в наявності) Щоправда, зараз її купити доволі важко...

Прем'єра аромату відбулася у 2017 році – відносно молодий аромат, який встиг стати бестселером!
Тип аромату: східні, дерев'яні.
Класифікація: вода належить до категорії елітної парфумерії.
Стать: для чоловіків.
Країна: Іспанія.
Зроблено у: Іспанії.
Об'єм: 50 мл. Також бачила у виробника цю парфумерну воду об'ємом 100 та 150 мл.

Парфумована вода Prada L'Homme Intense упакована в брендову картонну коробочку, яка була обернена в слюду. На дні коробки вибито основну інформацію про парфумерну воду: бренд, виробник, склад, штрих-код і батч-код, який повинен збігатися з батч-кодом, який вибитий на самому флаконі парфумів.

Флакон парфумованої води дуже красивий, важкий, виготовлений із чорного непрозорого скла. З одного боку поверхня флакона абсолютно гладка, з іншого – шорстка, з імітацією шкіри. Виглядає дуже солідно та дорого!

Внизу флакона вибито батч-код, який збігається з кодом, нанесеним на коробку.

На дні флакона також нанесені деякі відомості, що дозволяють ідентифікувати парфум як оригінальний продукт.

Флакончик оснащений дуже зручним пульверизатором, який працює справно, але подає велику кількість продукту.

Закривається флакон важкою сріблястою пластиковою кришечкою, на якій вибито логотип бренду.

Сам флакон настільки важкий, що зрозуміти, скільки там залишилося водички, дуже складно... Тож, її закінчення буде сюрпризом)

Виробник виділяє а парфумі такі ноти:

Початкова нота: амбра, ірис.
Нота серця: шкіра, пачулі.
Кінцева нота: боби тонка.

Розкривається аромат солодкувато-пудровим звучанням... це чутно витончений ірис, що переплітається з тютюново-деревним ароматом амбри. Коли початкові ноти стають не такими яскравими, в гру входить зухвалий, сексуальний та глибокий запах шкіри, який гармонійно поєднується з теплим та загадковим пачулі. На завершення відчувається горіхово-ванільний післясмак п'янких бобів тонка, який створює багатогранний і чаруючий шлейф.

Парфумована вода розкривається окремими нотами чи грає цілою композицією протягом усього дня. Для приємного звучання достатньо всього два розприскування, якщо переборщити, аромат може звучати надто задушливо.

Аромат неймовірно смачний, заманливий, інтригуючий, здатний закрутити голову кожному, хто його почує!

Це аромат для дорослих, успішних чоловіків, а не для хлопчиків, котрі ще шукають себе в житті... Як на мене, вікова категорія цього аромату – чоловіки віком від 30-35 років і старші...

Стійкість у парфумованої води неймовірна! На тілі запах залишається цілий день. На одязі ноти парфуму чути навіть після прання! У кімнаті, де розпорошувалися парфуми, пахне ще цілий день... Така стійкість цієї водички цілком компенсує аж ніяк немаленьку її вартість!

Prada L'Homme Intense – це настільки неординарна, оригінальна, елегантна парфумована вода, що вона здатна вскружити голову! Її можна або полюбити навіки, або зненавидіти, але байдужим залишитися не вийде!

Якщо ви в пошуках достойного парфуму для свого чоловіка, рекомендую звернути увагу на цей аромат, але знайомство все ж таки краще починати з пробника чи протестувати в магазині оффлайн.